• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2024

15:58

Dugi redovi naroda sa severa pokrajine znače ne Kurtijevoj samovolji - Vujičić o potpisivanju peticije za smenu gradonačelnika na KiM

printscreen

Politika

Dugi redovi naroda sa severa pokrajine znače ne Kurtijevoj samovolji - Vujičić o potpisivanju peticije za smenu gradonačelnika na KiM

Podeli vest

Poslanica u Narodnoj skupštini Danijela Vujičić istakla je da je odziv velikog broja građana Kosovske Mitrovice i Leposavića koji su potpisali peticiju za smenu nelegalnih i nelegitimnih Kurtijevih gradonačelnika, dovoljan pokazatelj izraženog nezadovoljstva Srba na Kosovu i Metohiji.

Veliki broj građana u Leposaviću i Kosovskoj Mitrovici juče je potpisao peticiju za smenu lažnih gradonačelnika koje je postavio režim Aljbina Kurtija.

Naime, koliko su Srbi odlučni da vide leđa Kurtijevim lažnim gradonačelnicima svedoče i činjenica da su, uprkos lošem vremenu, brojni građani čekali u kolonama kako bi popunili formular za smenu.
Na ovaj način Srbi sa severa KiM još jednom su pokazali snagu i jedinstvo, da se, uprkos brojnim preprekama i opstrukcijama, suprotstave Kurtijevim teroru.

Poslanica u Narodnoj skupštini Danijela Vujičić ocenjuje da je odziv velikog broja građana Kosovske Mitrovice i Leposavića, koji su juče potpisivanjem peticije za smenu nelegalnih i nelegitimnih Kurtijevih gradonačelnika, dovoljan pokazatelj izraženog nezadovoljstva i namera da se konačno zaustavi donošenje odluka koje nisu u interesu većinskog srpskog naroda u tim opštinama. 

 

- Odziv velikog broja građana Kosovske Mitrovice i Leposavića koji su potpisali peticiju za smenu nelegalnih i nelegitimnih  Kurtijevih gradonačelnika, dovoljan je pokazatelj izraženog nezadovoljstva građana i namera da se konačno zaustavi donošenje odluka koje nisu u interesu većinskog srpskog naroda u tim opštinama. Slike dugih redova naroda sa severa pokrajine znače ne Kurtijevoj samovolji, ali isto tako i želju da opštine budu u rukama ljudi koji će ih voditi u najboljem interesu građana, a naročito većinskog srpskog stanovništva - rekla je Vujičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija