• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

16:50

Đilas i Šolak na aparatima! Tajkunski mediji nisu uspeli da sakriju istinu: Dobro pogledajte! (VIDEO)

Tanjug

Politika

Đilas i Šolak na aparatima! Tajkunski mediji nisu uspeli da sakriju istinu: Dobro pogledajte! (VIDEO)

Podeli vest

InfoTok sa Jadrankom Jevtić novi je digitalni format koji možete da pratite na našem zvaničnom Tik Tok nalogu!

Jadranka Jevtić je već 20 godina pred malim ekranima, a sada je odlučila da se oproba u novom formatu Informera!

U InfoToku sa Jadrankom Jevtić obrađivaće se informativne vesti, ponajviše političke, a njih ćete moći da gledate na našem zvaničnom Tik Tok nalogu ili na sajtu informer.rs. 

U našem prvom formatu bavili smo se patološkom mržnjom tajkunskih medija koji ipak ne uspevaju u potpunosti da prikriju pravu istinu. 

U video snimku ispod pogledajte o čemu se radi: 

 

@informertelevizija U našem prvom InfoToku sa Jadrankom Jevtić bavili smo se patološkom mržnjom tajkunskih medija koja ipak ne uspeva u potpunosti da prikrije pravu istinu. #infotok #jadrankajevtic #dragandjilas #novas #n1 #dragansolak #informer #opozicija #mrznja #srbijaprotivnasilja #srbijanesmedastane #protesti #politika #izbori #fyp #viral #pivljanin #panovic #beograd #srbija ♬ original sound Informer TV

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija