• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2024

08:00

Stameno, hrabro i jasno! Najveća zapadna čepulja napada Vučića, koji jedini u Evropi ima hrabrosti da se suprotstavi zapadnim liderima!

Informer

Politika

Stameno, hrabro i jasno! Najveća zapadna čepulja napada Vučića, koji jedini u Evropi ima hrabrosti da se suprotstavi zapadnim liderima!

Podeli vest

Da predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj slobodarskoj politici tajkunska opozicija nije ni do kolena, više puta se pokazalo i dokazalo, ali je Draganu Đilasu iz dana u dan sve teže da to shvati i prizna, pa povlači poteze očajnika koji se temelje na neracionalnom razmišljanju i neverovatnoj želji za vlašću.

Upravo Dragan Đilas tvrdi da Aleksandar Vučić vodi jednu prostu politiku, a to je da ispunjava sve zahteve stranaca, a u Srbiji vodi kampanju da je veliki Srbin, koji sve odbija, a sve što mu se traži, on to sprovede!

Dragane, i nije baš tako! Činjenice ti bodu u oči i uši, pa sam stvaraš svoju "istinu". 

Zapad od 2012. godine do danas šalje dramatična upozorenja i zahteva: "Vučiću, priznaj Kosovo!"

Vučić jasan i glasan pred Šolcom: "Nikada neću priznati nezavisno Kosovo!"

Isti taj Zapad od 24.02.2022, otkako je počeo rat u Ukrajini, naređuje: "Vučiću, uvedi sankcije Rusiji!"

Vučić stameno i hrabro pred Šolcom: "Nećemo! Srbija ima vekovne odnose sa Rusijom i oni brane naš teritorijalni integritet u SB UN, a ne vi!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija