• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2024

21:39

Dijana Hrkalović razmontirala laži Marinike Tepić! Dala si još jedan argument da su izbori bili regularni (FOTO)

informer/Masa Bandjur

Politika

Dijana Hrkalović razmontirala laži Marinike Tepić! Dala si još jedan argument da su izbori bili regularni (FOTO)

Podeli vest

U žestokoj raspravi na društvenoj mreži X, Dijana Hrkalović je serijom argumenata razotkrila laži Marinike Tepić u vezi sa izborima.

Dijana je poručila sledeće:

- Kad treba da prevedeš reči Rota koji se borio za sankcije Srbiji sjajno ti ide, kad treba da razumeš šta pričaju oni koji se bore za Srbiju, to se praviš da ne razumeš.

- Pozvani su strani posmatrači baš zato da bi se uverili da je sve regularno. Da je bilo ko imao bilo šta da krije, logično da bi bilo obrnuto. Tako da, upravo si pružila još jedan argument da su izbori bili regularni. Kao što je i konstatovano da je sve regularno na više mesta što se tiče izbornog procesa. Pitaj na primer tvog drugara Šenaha koji je potpisao zapisnik bez primedbi.

- To dalje ne znači da ćemo zbog toga po tvojoj želji i želji stranaca da priznamo nezavisnost KiM.

- To dalje ne znači da smo zaboravili da ste se sastajali s tim posmatračima pre izbora kako bi ugovorili unapred smišljene izborne neregularnosti u cilju izazivanja bratoubilačkog rata.

- To dalje ne znači da smo zaboravili ko si ti – žena koja linčuje tudju decu, iseljava novinare preko narko dilera, i oseća se dobro, po sopstvenom priznanju, nakon majskih tragedija gde su stradala deca.

- To dalje ne znači da smo zaboravili da ste se sastajali i slikali s Menendezom optuženim da je primao mito od Gazmenda Lite, lobiste za Veliku Albaniju (i otcepljenje naše južne pokrajine), osudjenog za pranje para albanskoj mafiji, navela je Dijana i dodala:

- Svima je jasno da se borite za nezavisno KiM, i neće vam to proći. Ono što vama očigledno nije jasno je da je narodu sve jasno vezano za vaše interese.

- S tim u vezi, nastavite da koegzistirate u vašem paralelnom univerzumu, bez kraja i bez početka, kao pas koji grize svoj rep, irelevantni ste, izgubili ste svaki mogući politički kredibilitet, a od vaše mržnje i nasilja ćemo se braniti, kao i do sad.

- A predsednik Vučić će da nastavi u ime srpskog naroda da se bori za Srbe i isključivo naš nacionalni interes. Tako da vi radite svoje, on će da radi svoje, pa će i na nekim sledećim izborima za 4 godine narod opet da proceni ko je šta uradio za Srbiju. I biće sve opet isto jer narod nije glup, iako vi to za Srbe očigledno mislite. Niko nije dužan da sve pamti, ali neke stvari zauvek ostaju urezane - zaključila je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija