• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

13:44

I oni Srbiji sole pamet o demokratiji?! Šok snimak iz Brisela, centar Evrope okovan bodljikavom žicom!

printscreen

Politika

I oni Srbiji sole pamet o demokratiji?! Šok snimak iz Brisela, centar Evrope okovan bodljikavom žicom!

Podeli vest

Administrativni centar Evrope, belgijska prestonica Brisel, okovan je bodljikavom žicom uoči 1. februara kada su zakazani veliki protesti poljoprivrednika.

U Briselu su za prvi februar zakazani protesti zemljoradnika, poljoprivrednika, farmera zbog brojnih problema koje imaju, ne samo u Belgiji, već na teritoriji cele Evrope.

- Veliki protesti farmera uz korištenje traktora planirani su za 1. februar, u isto vreme kada se održava samit EU - objavljeno je.

E ono što se danas pojavilo, a povodom ovoga gore izrečenog, zaista je skandalozno.

Naime, došli smo u posed video snimka na kom se jasno vidi da su belgijske vlasti u svoj glavni grad postavile bodljikavu žicu.

 

 

Tu se dolazi do sledećeg zaključka. Neko ko postavlja bodljikavu žicu kako bi se borio protiv sopstvenog naroda, koji ga hrani, konstantno pokušava da se postavi kao moralna gromada i konstantno pokušava da Srbima, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem postavlja raznorazne uslove. Uslove, koji se očigledno ni sam ne pridržava.

Pitamo vas - da li je neko postavljao bodljikavu žicu zemljoradnicima ili bilo kome drugom u Srbiji?! Da li je Vučić tiranin sa bodljikavom zicom, pa će neko iz Belgije zbog toga da mu deli politička upozorenja, ili je situacija malo obrnuta?

Čak i malo više.

Reklo bi se ipak da je malo više, zar ne? Licemerje je postalo ozbiljna bolest u modernom dobu. Posebno se brzinom zvuka širi na zapadnim obalama Evrope.

Inače, protesti su planirani i na prostoru Luksemburškog trga, gde se nalazi Evropski parlament.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija