• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2024

13:25

Tajkunski novinar svakodnevno optužuje Srbe za sve na KiM, a sada PONOSNO objavio fotografiju sa Azemom Vlasijem - okorelim srbomrscem!

Twitter

Politika

Tajkunski novinar svakodnevno optužuje Srbe za sve na KiM, a sada PONOSNO objavio fotografiju sa Azemom Vlasijem - okorelim srbomrscem!

Podeli vest

Tajkunski novinar Željko Veljković, koji svakodnevno optužuje Srbe za sve loše što se dogodi na Kosovu i Metohiji, sa ponosom je objavio fotografiju sa Azemom Vlasijem, mrziteljem Srba i svega srpskog

- Kad su 1989. Srbi, već uveliko zaluđeni Miloševićem, na protestu vikali "Uhapsite Vlasija!" I "Dole Vlasi!" Azem Vlasi znao je da ga čeka hapšenje, a moji Vlasi u Istočnoj Srbiji nisu znali šta su sad opet oni krivi. Bila je to anegdota uz koju sam odrastao, a onda sam pre tačno osam godina imao i priliku da je ispričam Azemu Vlasiju. Tad sam još verovao da možemo da izgradimo region slobode, mira i razumevanja - napisao je Veljković, bez imalo stida i srama.  

Foto: Twitter

 

 

Podsetimo, Azem Vlasi je prištinski analitičar, natisrpski nastrojen, koji je govoreći o Zajednici srpskih opština rekao je da ne treba prihvatiti ništa što je van ustavnog sistema tzv. Kosova.

Kada je reč o tajkunskom novinaru Veljkoviću, on je nedavno napao devojčicu iz Orahovca Pavlinu Pavlović, koja peva srpske tradicionalne, kosovske i patriotske pesme i njen nastup opisao kao "opštenarodni povratak u srednji vek". 

To je samo jedan od poslednjih ispada Veljkovića, a više možete pročitati ovde


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija