• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2024

22:49

Zamislite kolika je to mržnja! Vučić: Svečlja nije dovoljno što je ostalo malo Srba u Prištini

TV Happy

Politika

Zamislite kolika je to mržnja! Vučić: Svečlja nije dovoljno što je ostalo malo Srba u Prištini

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi govorio je i o nedavnom upadu Kurtijevih policajaca u ambulantu u Prištini.

- Postoji neka mala ambulantna u Prištini u kojoj su radile dve žene iz Gračanice, a koja je naslonjena na MUP. Svečlja se setio da ima Srba u njihovoj blizini, otišao, pohapsio ih i pričao sa njima i sad treba lekarka da plati 3.000 evra. On ih je lično ispitivao. Zamislite kolika je to mržnja prema Srbima. Ti što kukuriču da su jaki, jer su uz njih SAD; Nemačka, Britanija, Italija.. Vi stane i kažete da stvarno si jak, strašno jak. Zato ja kažem bavimo se mirom, da razvijamo zemlju, dočekaćemo bolje okolnosti u svetu - kaže Vučić.

Predsednik kaže da je u par navrata Kurtiju rekao da mu je on predsednik i dodaje da o demokratiji o tzv. Kosovu samo fon Kramon i ostali lobisti.

- Najveća je demokratija kad držite Arsića 11 meseci u pritvoru. Drugo ime Prištine je demokratija. Cirkus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija