• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.02.2024

21:07

Samo ste vi u istoriji naše zemlje uradili ono što bi Hitler! Premijerka žestoko odbrusila Mariniki!

Zoran Sinko

Politika

Samo ste vi u istoriji naše zemlje uradili ono što bi Hitler! Premijerka žestoko odbrusila Mariniki!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Iks nalogu povodom objave Marinike Tepić koja je komentarisala prethodnu premijerkinu izjavu o opoziciji.

- Stvarno ne znam za insekte, ali znam da bi i Hitler i Himler tražili međunarodnu istragu kako bi ponizili suverenu i nezavisnu Srbiju. Jednako kao 1914. godine. Oni kolaboracionisti koje su imali u Srbiji, bili su naterani, uplašeni, naterani "pištoljem u glavu". Samo ste vi, ikada u istoriji ove naše - lepe, hrabre, ponosne, slobodarske Srbije - sami, sopstvenom voljom, uradili ono što bi Hitler i Himler zahtevali. Istorija će pamtiti Aleksandra Vučića kao borca, pobednika. Njega ste nazivali Hitlerom bezbroj puta i nije vam smetalo. Nismo se ni žalili, radili smo i borili se. Generacije će pamtiti vas kao ljude koji su tražili da se Srbija ponizi - napisala je premijerka.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija