• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2024

10:11

Krenuli u totalnu hajku na Putina i Takera! Pogledajte kako se Marinika i Đilas dodvoravaju Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji! (FOTO)

informer/EPA

Politika

Krenuli u totalnu hajku na Putina i Takera! Pogledajte kako se Marinika i Đilas dodvoravaju Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji! (FOTO)

Podeli vest

Marinika Tepić i Dragan Đilas krenuli su u totalnu hajku na Vladimira Putina i Takera Karlsona, ne bi li se dodovorili Zapadu kako bi bile uvedene sankcije Srbiji!

Naime, posle sramne rezolucije Evropskog parlamenta, preko svojih tajkunskih glasila Tepić i tajkun Đilas su krenuli u pravu kampanju kojom najavljuju, i što je još gore, jedva čekaju eventualne sankcije EU, dodvoravajući se zapadnim huškačima. 

Antiruska histerija postala je sada nastavak antidržavnih akcija đilasovaca u Strazburu kada su otišli kod najveće Kurtijeve lobistkinje Viole fon Kramon da traže sankcije za Srbiju. 

Naime, krenimo od početka. 

Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom, koji je emitovan ekskluzivno preksinoć, izjavio je da Moskva nije mogla da ne stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih.

- Rusija nije mogla da ne ustane u odbranu Srbije tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji - izjavio je predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u intervjuu koji je ceo svet iščekivao i dodao:

- Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba,  jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama - rekao je Putin komentarišući kako je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.

Kako je rekao, SAD su se uprkos tome odlučile na kršenje međunarodnog prava i bombardovanje Beograda.

Na to su đilasovska glasila objavila brdo vesti, a sve sa istim kontekstom: Putin slagao da su nam Rusi pomogli dvedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana. 

Nisu se libili da napadnu i Takera Karlsona, pa su se nizali tekstovi o njemu sa naslovima: "Šest pitanja koje Taker Karlson nije smeo da postavi Putinu (a morao je)", "Smeši mu se neka diplomatska funkcija: Šta Karlsonu donosi intervju sa Putinom", itd... 

Ipak, ono što zaboravljaju da pomenu, a što je vrlo važno je to da se ​Rusija, zajedno sa Kinom, u Savetu bezbednosti usprotivila NATO intervenciji! 

Ova kampanja dolazi u momentu dok je za nama još jedna teška borba za Srbiju i njen narod i dok je Rusija čvrsto na srpskoj strani.

Istovremeno na drugoj strani đilasovci su tražili kaznu za sopstvenu zemlju i narod, te im tako sada smeta i Putin, i Rusija, samim tim i njihova podrška u očivanju teritorijalnog integrteta i suvereniteta Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija