• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2024

20:30

Albanski lobista Server i tajkun Šolak ujedinjeni: Kurti je odličan, a Zapad mora da zgazi Vučića!

Ata images

Politika

Albanski lobista Server i tajkun Šolak ujedinjeni: Kurti je odličan, a Zapad mora da zgazi Vučića!

Podeli vest

Tajkunski mediji nastavljaju kampanju protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića!

Portal „Danas", koji se nalazi u vlasništvu Dragana Šolaka, objavio je tekst pod naslovom „'Vučiću ne treba mnogo da na Balkanu izazove nestabilnost': Danijel Server poziva Zapad da prozove Vučića jasno i glasno".

Server je američki profesor, albanski lobista i ratni huškač, što ga čini relevantnim da u tajkunskim medijima dobije prostor da brutalno napada Vučića i Srbiju, dok premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija hvali na sva zvona.

Foto: printscreen

 

 

Pored toga, on u tekstu koji je „Danas" preneo navodi i da je tzv. kosovska policija „odgovorila profesionalno" jer je ubila trojicu Srba 24. septembra u Banjskoj.

Na ovaj način su ratni huškač Sever i tajkun Šolak praktično poručili: Kurti je odličan, Srbija želi da izazove nove ratove na Balkanu i zbog toga Zapad mora zgaziti Vučića!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija