• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

08:49

Pro-opozicioni advokat poručio: Vučić nije izdajnik, on se bori za KiM uprkos tome što su ga ranije vlasti ispustile! (VIDEO)

Twitter printscreen

Politika

Pro-opozicioni advokat poručio: Vučić nije izdajnik, on se bori za KiM uprkos tome što su ga ranije vlasti ispustile! (VIDEO)

Podeli vest

Sead Spahović, advokat i podržavalac opozicije, poručio je na tajkunskoj N1 televiziji da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nepravedno napadnut za izdaju i da on nije nikakav izdajnik već se bori za Kosovo i Metohiju.

 Spahović je istakao da je problem oko KiM postojao i pre nego što je predsednik Vučić došao na vlast, a da se on bori i čini sve što je u njegovoj moći da se problemi oko Kosmeta reše na najbolji mogući način za naš narod.

- Vučić je neopravdano napadnut za izdaju! On nije nikakav izdajnik, ta priča te ekstremne desnice da je Vučić izdajnik, to nije tačno! On čini šta može. On je nasledio taj problem, nije ga on stvorio, on sada radi šta može. Srbija je ispustila Kosovo pre Vučića! Vučić možda i veruje da može nešto da uradi ali on je pritisnut čovek sa svih strana...ali da je on izdajnik i da on prodaje Srbiju, to po meni nije tačno - rekao je Spahović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija