• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.02.2024

20:55

Brnabić: Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati!

Zoran Sinko

Politika

Brnabić: Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da opoziciju koja preti predsedniku Vučiću boli istina, a to je da ga narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati.

Ona je za televiziju Pink, povodom najnovijih uvreda Srđana Milivojevića na račun predsednika istakla da čim Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu o nekome, taj ne radi, niti misli dobro za Srbiju.

- Na ovu Milivojevićevu izjavu mogla bih da reagujem posprdno, mogla bih da kažem da je on po sebi sprdnja i da je, samim tim, ova njegova izjava, kao i sve ostale njegove izjave, sramotna, ali irelevantna. Mogla bih da kažem da je on davnih dana pokazao da je neuračunljiv i labilan. Ipak, iako sve to stoji, nije ovo ni smešno ni nevažno. Setite se da je reč o jednom od lidera opozicije (a što govori sve o toj i takvoj opoziciji), o čoveku koji je organizovao proteste "protiv nasilja" pozivajući istovremeno na ubistvo starijeg sina i brata predsednika Vučića. Setite se da oni sebi pripisuju da su normalna i pristojna Srbija. Setite se da je ovo već drugi put u poslednja tri dana da takva opozicija preti i poziva na ubistvo predsednika Vučića - prvo je to uradio Đilas, a sada ponavlja Milivojević. Istina je, kao i uvek, jasna i jednostavna - Vučića narod voli, istina ga brani, a istorija će ga čuvati, a onaj o kome Đilas i Milivojević imaju nešto lepo da kažu niti misli, a još manje radi, dobro za Srbiju i naš narod. Tako da - samo napred predsedniče! - navela je premijerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jačanje pozicije Srbije kao digitalnog lidera! Potpisan Memorandum o razvoju veštačke inteligencije sa Emiratima (FOTO)
Politika

Jačanje pozicije Srbije kao digitalnog lidera! Potpisan Memorandum o razvoju veštačke inteligencije sa Emiratima (FOTO)

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović, direktor Instituta za istraživanje i razvoj veštačke inteligencije Dubravko Ćulibrk i Generalni sekretar Saveta za istraživanje naprednih tehnologija Ujedinjenih Arapskih Emirata Nj.E. g. Fajsal Al Banai potpisali su danas Memorandum o razumevanju, u okviru Samita svetskih vlada 2024. u Dubaiju.

13.02.2024

14:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija