• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.02.2024

07:28

Sada je sve jasno - zbog ovoga albanski lobisti žele đilasovce na vlasti! Osmani: Vučić neće da prizna Kosovo, ali neko jednog dana hoće!

zoran sinko/reuters

Politika

Sada je sve jasno - zbog ovoga albanski lobisti žele đilasovce na vlasti! Osmani: Vučić neće da prizna Kosovo, ali neko jednog dana hoće!

Podeli vest

Lažna predsednica samoproglašenog Kosova Vjosa Osmani izjavila je da Beograd odbija da prizna nezavisnost Kosova, ali da će neko jednog dana to uradili, te da je nazavisnost Kosova "nepovratna stvarnost".

- Srbija neće da prizna Kosovo i primeni dogovrene sporazume. Time pokazuju da nisu za dijalog, a uz napad na Kosovo 24. septembra, ujedno su pokazali da su skloni nasilju, što je žalosno, jer je dijalog jedini put ka postizanju dugoročnog mira u našem regionu - istakla je Osmani.

Iako kaže da Beograd neće priznati Kosovo, Osmani samouvereno poručuje da "hoće jednog dana. Nadam se skorije, a ne kasnije".

- Nezavisnost Kosova je nepovratna stvarnost - zaključila je Osmani.

Sada je potpuno jasno da iz tog razloga albanski lobisti žele da dovedu đilasovce na vlast jer je već svima dobro poznato da oni podržavaju nezavisnost tzv. Kosova, šuruju sa albanskom lobistkinjom Violom fon Kramon koja je u subotu ushićeno čestitala "dan državnosti kosova", ali i lažnim premijerom Aljbinom Kurtijem.

Morau da sklone Vučića sa vlasti i dovedu nekoga ko će bez pogovora priznati nezavisnost tzv. Kosova, a ko će to bolje uraditi od đilasovaca. 

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija