• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.02.2024

10:03

Falsifikovali ste moje izjave! Šapić oduvao novinarku Nove S: Lažete i obmanjujete javnost!

Pedja Milosavljević

Politika

Falsifikovali ste moje izjave! Šapić oduvao novinarku Nove S: Lažete i obmanjujete javnost!

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obratio se medijima povodom održavanja konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda.

Tom prilikom Šapić je detaljno objasnio koji su sledeći koraci i kako će funkcionisati konstituisanje Skupštine, međutim, novinarka tajkunske Nove S je postavila pitanje kao da je sedela na ušima i potpuno preokrenula situaciju u korist tajkunske opozicije.

Gradonačelnik Šapić joj je kulturno objasnio zbog čega više ne želi da odgovara na nameštena pitanja tajkunskih medija. 

- Falsifikovali ste moje izjave, i ja ne mogu da sprečim da u vaše ime da lažete narod, ali mogu da sprečim da obmanjujete javnost u moje ime! I znate da sam uvek odgovarao na svako pitanje, i zbog ovoga naša saradnja je završena i neću više odgovarati na vaša pitanja. I ovim pitanjem ste potvrdili da vas ne interesuje šta sam ja do sada pričao, već imate svoj film, tako da nek vam je sa srećom - rekao je Šapić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija