• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2024

15:03

Terzić: Miloš Jovanović služi interesima Aljbina Kurtija

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Terzić: Miloš Jovanović služi interesima Aljbina Kurtija

Podeli vest

Miloš Jovanović kao desno krilo beogradske drugosrbijanštine, sprovodi jadnu autošovinističku politiku Dragana Đilasa, i shodno tome ravna svoje stavove prema onome što misle antisrbi poput Šolaka, Šidera i Viole fon Кramon.

Ovo u svom saopštenju ističe Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Terzićevo saopštenje prenosimo u celosti.

''Na taj način Jovanović kroz svoj lažni patriotizam i fasadnu brigu za КiM, svesno daje municiju i služi interesima Aljbina Кurtija i to po licenci Đilasovog prijatelja i najboljeg korumpiranog potrčka albanske mafije, Boba Menendeza, pred kojim su puzali njegovi koalicioni partneri Marinika i Borislav Stefanović tražeći sankcije za Srbiju.

Na konsultacije kod predsednika sopstvene države neće, ali zato redovne konsultacije sa političkom komesarima stranih ambasada koji lobiraju za nezavisnost lažne države i kojima smeta srpska suverena, nezavisna i slobodarsku politika koju sprovodi Aleksandar Vučić, ne sme ni da pomisli da odbije. Na tim sastancima komesari srbofobnih ambasada, Jovanoviću izdaju naloge šta da radi i kako da postupa, ruku pod ruku sa Draganom Đilasom koji je sa papozicije vlasti kao rešenje za КiM predlagao iseljavanje Srba iz naše južne pokrajine.

Očigledno je da su Miloša Jovanovića stranci ubedili da je on nekakva beogradska elita i da će mu obezbediti redovna gostovanja na tajkunskim televizijama pod kontrolom Đilasa i Šolaka, kako bi se on pravio lep i pametan, ali pod uslovom da ne pominje i ne brani Pavlinu, srpsko dete sa КiM koju napadaju novinari N1 i Nove S, već da isključivo napada Vučića i to za pogubne potpise i jezive antidržavne i protivustavno odluke Borka Stefanovića iz 2011. godine, sa kojim je svojevremeno sa pozicije vlasti i moći išao da moljaka po stranim ambasadama sa ciljem da se jednostrana odluka o nezavisnosti lažne države odloži, samo kako bi svom šefu Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke.

Greške političkih bandita iz DOS-a koji su ponovo na okupu i koji danima nariču za Navaljnim i ponovo lešinare nad pitanjem КiM, ispravio je upravo Aleksandar Vučić i promenio sliku o Srbiji u UN gde sada imamo većinu zemalja koje ne priznaju lažnu državu. I dok on stoji rame uz rame sa onima koji se pognute glave ulaguju najgorim antisrbima iz Evropskog parlamenta, Vučić potura svoja leđa i svim silama brani Srbe sa КiM od Viole, Đilasa i svih onih koji ih kriminalizuju i žele i progone kao zveri.

A što se Republike Srpske tiče, to mu je bolje da ne pominje, jer je pod zastavom Evromajdana na skupu koji organizuju najgori petokolonaški mrzitelji Republike Srpske svojim prisustvom rekao apsolutno sve. I dok šalje svoje stranačke prvake u emisije kod Vidojkovića koji ne propušta priliku da opsuje SPC i majku Vučiću, možemo samo da mu poručiomo da je narod prepoznao njegov lažni patriotizam, licemerje i da je potpuno jasno da je svaka podrška Milošu Jovanoviću isključivo podrška za petokolonaše koji se dodvroravaju briselskim birokratama i pune Đilasove i Šolakove džepove'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija