• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2024

09:32

Kakva nam je ovo opozicija?! Đilasovci na sav glas uzvikuju - Bajden je naš predsednik!

Beta/društvene mreže

Politika

Kakva nam je ovo opozicija?! Đilasovci na sav glas uzvikuju - Bajden je naš predsednik!

Podeli vest

Đilasov ideolog, proukrajinski i NATO lobista Čedomir Stojković objavio je na svom X profilu fotografiju američkog predsednika Džozefa Bajdena i Daše, ćerke preminulog Alekseja Navaljnog uz opis da je to "njegov predsednik"

Opozicija je još jednom pokazala svoje pravo lice! Ovog puta glavnu ulogu u tome imao je ukrajinski i NATO lobista, ideolog đilasovaca, Čedomir Stojković koji na sav glas uzvikuje - predsednik SAD Džozef Bajden je moj predsednik!

- Moj predsednik - napisao je Stojković i dodao emikone nekoliko američkih zastava.

Podsećamo, opozicija predvođena tajkunom Draganom Đilasom i ove i prošle godine vodila je proteste i pozivala na ulice, među kojima se isticao Stojković. Sada isti ti za predsednika druge države kažu "moj predsednik"!

Foto: printscreen

 

 

Postavlja se pitanje - kakva je to opozicija koja rušila Beograd na protestima, upadala u Skupštinu grada, lobirala za uvođenja sankcija svojoj zemlji i još na sve to koja za predsednika neke druge države može da kaže da "moj predsednik"?!?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija