• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2024

16:53

(VIDEO) Hejterska politika opozicije dovela do pojave noža u 'Ribnikaru'? Bokan: Luksemburške NATO tajkunske televizije truju našu decu!

Tanja Andric

Politika

(VIDEO) Hejterska politika opozicije dovela do pojave noža u 'Ribnikaru'? Bokan: Luksemburške NATO tajkunske televizije truju našu decu!

Podeli vest

O učeniku koji je poneo nož danas u školu, ali i o tragediji u Ribnikaru, govorili smo sa Dragoslavom Bokanom sa Instituta za nacionalnu strategiju u Info danu.

 Dragoslav Bokan sa Instituta za nacionalnu strategiju ističe da "Srbija protiv nasilja" i dalje iskorišćava tragedije u Ribnikaru putem manjih incidenata koji se i dalje dešavaju.

- "Srbija protiv nasilja" iskorišćava tragedije u Ribnikaru za svoju medijsku popularnost, a da bi se to dogodilo moraju da imaju mini događaje u školi da bi nastavili svoju politiku. Reč je sigurno o nekoj nameštaljci i neko je gurnuo taj nož u ranac. Država je regovala na pravi način posle tragedija koje su nas zadesile, a dripački napadi na državu su nedopustivi. Luksemburške NATO tajkunske televizije truju naš narod i decu - rekao je Bokan. 

Foto: Tanja Andric

Dragoslav Bokan

 

Naš sagovornik dodaje i da postoje dve krajnosti ljudi koji optužuju sve institucije za tragedije, ali i onih koje nije briga za "Ribnikar"

- Sve što se desi odmah se pretvara se u apokalipsu, osetljivost je veoma pristuna. Ljudima kojima je dosadno i žele da optužuju školu, sistem, vlast i Boga, a imamo i drugu krajnost onih kojih je apsolutno briga za te događaje. Krajnosti služe da bi se napravio haos. Mi nismo roboti, jedna stvar je digitalizacija, ali druga stvar je obrazovanje, empatija i moral. Na groblju su mi pokidali slike na groblju, da sam ih sreo tokom tog akta, šta da im tražim matični broj, moramo da regaujemo na sve izazove kao društvo - kazao je Bokan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija