• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2024

15:45

Šolakov kolumnista nastrašnije vređa:  Je**m ti mladost koja posti, to je pravoslavni gnoj!

Printscreen

Politika

Šolakov kolumnista nastrašnije vređa: Je**m ti mladost koja posti, to je pravoslavni gnoj!

Podeli vest

Takozvani novinar Nikola Krstić koji piše kolumne za niskotiražni Šolakovo glasilo "Danas" ponovo je udario na verujući narod u Srbiji, ovog puta najprimitivnije vređajući mlade koji su odlučili da poste, nazivajući ih pravoslanim gnojem!

On je scenu kojoj je prisustvovao, a kojom bi trebalo da se ponosi, izvrnuo ruglu i podsmehu, a potom su pale uvrede i psovke:

– Juče ili prekjuče, vozim se gradskim prevozom, kada ono dvojica relativno mladih pričaju o tome kako će da poste, pa da li će svaki dan, pa šta bi trebalo da jedu, šta ne bi trebalo, i tako 15 minuta njih dvojica o bogougodnom jelovniku. Mislim se – j*bem ti mladost! Ta provala pravoslavnog gnoja među mladim generacijama je nešto što će nas oterati u božju mater – opsovao je naše mlade ljude tajkunski novinar i nastavio:

– S jedne strane, brinu šta će da jedu, da se bog ne naljuti na njih, dok sa druge bi da urade sve i svašta svakome ko se usudi da kaže drugačije od jednonacionalne linije. Krstaši! – napisao je kolumnista "Danasa" na mreži Iks.

Foto: printscreen

 

 

Podsećamo, nedavno je Krstić udario na sve što je srpsko na pravoslavni praznik u čast Svetog Save, prvog srpskog arhiepiskopa.

Ovaj takozvani kolumnista koji radi u mediju tajkuna Dragana Šolaka jasno da sledi i njegovu politiku te je sramno napao pravoslavne vernike nazivajući ih raznim pogrdnim imenima.

Napisao je da su svi koji veruju u Boga pećinski ljudi, lizači ikone, pa čak i fašisti


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija