• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2024

20:05

Odvratno! Marinika priznala ko joj je saborac: "Srbi su nacisti, Srebrenica je genocid, Kosovo je albansko!"

Zoran Sinko

Politika

Odvratno! Marinika priznala ko joj je saborac: "Srbi su nacisti, Srebrenica je genocid, Kosovo je albansko!"

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde i nosilac liste „Srbija protiv nasilja“ na decembarskim izborima Marinika Tepić priznala je ko joj je saborac – Kosta Konstantinović koji izjednačava Srbe sa nacistima, tvrdi da se u Srebrenici dogodio genocid, a da je Kosovo albansko!

Naime, Kostatinović se na platformi Iks zahvalio Mariniki Tepić na „borbi i odlučnosti“.

– Predsedništvo SNS odlučilo da se ide na nove izbore u Beogradu, jer nemaju većinu! Danas treba svi da zahvalimo Mariniki Tepić na borbi i odlučnosti! Krađa nije uspela! Pobeda je blizu! – napisao je on, slagavši da SNS nema većinu i da se dogodila krađa.

Foto: printskrin

 

Tepić se na tome ljubazno zahvalila.

– Hvala vam, Kosta! – napisala je ona uz emotikone srca i pesnice.

Konstantinović platformu Iks koristi i za ispoljavanje mržnje prema svemu što nije „krug dvojke“ i još nekoliko beogradskih opština.

– Opozicija na nove izbore mora izaći sa programom resuverenizacije Beograda. Grad mora opet postati grad, a to znači da se mora vratiti onome što Beograd jeste – Stari grad, Vračar, Savski Venac, Voždovac, Zvezdara i Novi Beograd. To je ono što Beograd jeste u izvornom smislu – napisao je on.

Foto: printskrin

 

Tu se nije zaustavio, već je nastavio da tvrdi da Barajevo, Lazarevac i Sopot nisu Beograd i da „opterećuju“ prestonicu!?

– Prigradske opštine koje su do pre nekoliko decenija bile sela kod Beograda, poput Grocke, treba da budu samostalne opštine i da više ne opterećuju Beograd. Po čemu su Barajevo, Lazarevac i Sopot – Beograd? Opštine Čukarica i Palilula treba podeliti u ovom smislu takođe – dodao je Marinikin saborac.

Foto: printskrin

 

On je i brutalno izvređao i Srbe iz Republike Srpske, poručujući im da će moći da dođu „samo do Drine“.

Foto: printskrin

 

Osim toga, poznat je i kao veliki ukrofil koji napada Rusiju.

Foto: printskrin

 

Jedna od najjezivijih objava Konstantinovića su fotografije nacističkih zastava u Berlinu 1934. godine, koje je uporedio sa zastavama Srbije koje su postavljene za Dan državnosti!

Foto: printskrin

 

Takođe, kao i njegova saborkinja Marinika Tepić, tvrdi da su „srpske snage počinile genocid u Srebrenici“, dodajući da „svaka politička opcija koja ga negira vodi u izolaciju“.

Foto: printskrin

 

Osim toga, Konstantinović je napao i sveštenika koji je pozvao Srbe da na Vidovdan posete Kosovo i Metohiju, ističući da tamo žive Albanci, te da nije srpsko.

– Jednom godišnje odeš pijan na Kosovo da urlaš i vičeš „Nož, žica, Srebrenica“ i onda će Kosovo biti srpsko? A to što 365 dana godišnje Albanci žive na tom Kosovu, to nema veze? Pope, pope, ne valja ti logika… – napisao je on.

Foto: printskrin

 

Ovo su samo neki od primera šta o srpskom narodu misli Konstantinović kome se Marinika Tepić srdačno zahvaljuje, ali su više nego dovoljni da se jasno vidi da je reč o najvećem srbomrscu na platformi Iks.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija