• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.03.2024

09:29

Jednom rečenicom je sve objasnio! Vučić o novim napadima iz regiona: Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate medije koji Srbiji nikada dobro nisu želeli!

Instagram

Politika

Jednom rečenicom je sve objasnio! Vučić o novim napadima iz regiona: Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate medije koji Srbiji nikada dobro nisu želeli!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se snimkom na svom Instagram profilu povodom najnovijih napada na njega koji dolaze iz regiona.

- Ne morate da slušate mene, dovoljno je da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželeli - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom instagram nalogu buducnosrbije analizirajući štampu i pisanjia medija iz regiona.

- Političari koriste reči na javnim skupovima ne bi li ubedili svoje, ali i pristalice drugih političkih opcija da govore istinu. Neretko, međutim, mnogo više od nas, neki drugi govore o sadržaju vaših reči i suštini onog što ste hteli da poručite - naveo je predsednik Vučić u videu i dodao.

- Jutros dok pregledam novine, gledam izveštaje sa portala koje su mi pripremili saradnici, uočio sam jednu dobru stvar koja više od svega što sam izgovorio, govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Od prištinskih medija, naravno, gotovo svih ekstremistički nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu, do ekstremističih medija iz Sarajeva, svi su kao opareni skočili samo zato što sam sinoć govorio u hali Šumice i zbog dve stvari - zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog onog što sam rekao kao činjenicu o platama u regionu, gde je Srbija prva, ali i zbog toga što sam rekao da Beograd, koji se uvek hvali svojom kosmopolitskom dušom, jeste i srpski grad, a onda su me Gazeta i Slobodna Bosna napali zato što sam rekao "hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju i na faks koji dobijemo odgovorimo sa 'da, gazde', a nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikome drugome do svom narodu". Zbog toga sam Hitler i najgori u regionu. Zbog toga je region zgrožen. Narode, građani Srbije, sami zaključite.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija