• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2024

19:57

Ko je Ana Lalić? Ruši sistem, a uzima fantomsku platu i zavodi "četnike"!

Printscreen, Zoran Sinko

Politika

Ko je Ana Lalić? Ruši sistem, a uzima fantomsku platu i zavodi "četnike"!

Podeli vest

Takozvana novinarka Nove S Ana Lalić zatalasala je ovih dana javnost izjavom da se “posrbljava Vojvodina” i drugim autošovinističkim istupima, ali je i osim toga njena biografija prepuna pikanterija koje joj ruše svaki vid moralnog kredibiliteta i prava da bilo koga kritikuje!

Naime, iako je Lalićeva žestoki kritičar Srbije, svega srpskog, pa i Srpske napredne stranke, to joj nije smetalo da se čak do 2020. godine vodi kao “medijski savetnik” Pozorišta mladih u Novom Sadu i da sa ove fantomske funkcije uzima ozbiljnu apanažu od države i funkcionera stranke koju pljuje!

Dodatan apsurd, svakako, predstavlja činjenica da je najglasniji megafon i udarna pesnica vojvođanskog separatizma, koja štiti srpsku pokrajinu od Srbije, rođena u Valjevu – srcu države koju napada.

Inače, šira javnost se prvi put sa njenim likom i delom upoznala u jeku korona epidemije – dok su se lekari, sestre, ceo državni aparat na čelu sa predsednikom Vučićem borili da sačuvaju svaki život, Lalićeva je bezočno i svesno plasirala laži o tome da su uslovi u Kliničkom centru Vojvodine katastrofalni, izazivajući namerno paniku u tekstu bez ijednog sagovornika! Takvu laž samo par dana kasnije reportažom koja je pokazala izuzetno stanje u toj instituciji demantovala je ni manje, ni više, nego najuglednija svetska agencija Rojters.

Dok se Lalićeva javno ponosi time što pripada Antifi, organizaciji koju SAD tumači kao terorističku i širi prokomunističke stavove, tajno se, kako tvrdi naš insajder, mesecima viđala sa Vladom Jelićem, jednim od lidera pročetničkog POKS-a. Jedna od epizoda koje prepričava naš sagovornik dovoljno govori o moralu Ane Lalić:

- Upravo ju je svojevremeno Jelić i zaposlio u pozorištu, a posebno se pamti kada je napravila histeričnu scenu što on na neku svadbu vodi svoju suprugu, umesto nje – ljubavnice. To je išlo dotle da ga je zvala da stoji na prozoru i da će skočiti zbog ljubomore, pa je Jelić napuštao svadbeno veselje da je teši – objašnjava za Informer svedok događaja o nesrećnoj ljubavi lažne petokrake i lažne kokarde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija