• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2024

14:39

Totalna panika u redovima đilasovaca: Vučić ih "ubio" ovom odlukom!

Ata images / Tanjug

Politika

Totalna panika u redovima đilasovaca: Vučić ih "ubio" ovom odlukom!

Podeli vest

U redovima propale srpske opozicije pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa zavladala je opšta panika nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obelodanio da će izbori u Beogradu biti održani 2. juna.

Kako je glavni urednik Dragan J. Vučićević otkrio u drugom Kolegijumu na Informer televiziji pozivajući se na saznanja od pouzdanog izvora, prethodna noć bila je i više nego burna u redovima đilasovaca.

Burna noć

- Noćas su celu noć većali. Ubio ih je Vučić odlukom da izbori budu 2. juna - rekao je Vučićević.

Prema njegovim rečima, opozicija je potom donela odluku da, pošto su im svi zahtevi praktično ispunjeni, ispostave nemoguće uslove.

Foto: Informer TV prntscreen

 

- Na republici su izgubili sa 900.000 glasova razlike, ali oni sad traže prelaznu vladu. Pa ko to može da im gde, gde ima to u svetu - upitao je Vučićević.

Rezultati istraživanja

Glavni urednik Informera otkrio je i da je razlika između Vučićeve liste i đilasovaca gotovo 10 odsto.

- Posle objavljivanja odluke o izborima urađeno je istaživanje i ono pokazuje da SNS i partneri imaju 40.5 odsto podrške glasova birača sa daljom tendencijom rasta. Đilas i đilasovci imaju 30.9 odsto i tendenciju pada. Jasno je i njima da gube izbore i zato ističu nebulozne zahteve koje niko normalan ne može da ispuni - istakao je Vučićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PIVOPIJA SA ZANZIBARA! Lazović proglasio pobedu, a izbori još nisu ni raspisani!
Izbori 2024

PIVOPIJA SA ZANZIBARA! Lazović proglasio pobedu, a izbori još nisu ni raspisani!

Radomir Lazović, kopredsednik Zeleno levog fronta (ZLF), koalicioni partner tajkuna Dragana Đilasa koji ga je kandidovao za premijera Srbije i večiti student Poljoprivrednog fakulteta koji je svojevremeno ispao iz čamca mrtav pijan i jedva preživeo, ustvrdio je da "nije uspela namera predsednika Srbije Aleksandra Vučića da raspiše brze izbore"!?!

11.03.2024

11:29

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija