• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

11:52

(VIDEO) "Biju zbog oznake SNS, a ne smetaju im američke zastave"! Ispovest Slavice Vujačić ispred Urgentnog centra o napadu opozicije

Informer

Politika

(VIDEO) "Biju zbog oznake SNS, a ne smetaju im američke zastave"! Ispovest Slavice Vujačić ispred Urgentnog centra o napadu opozicije

Podeli vest

Brutalno napadnuta aktivistkinja SNS Slavica Vujačić govorila je za Informer TV o incidentu koji se desio pre par dana, kada su je pojedinci iz opozicije udarali kamenjem u glavu. Zbog pogoršanja stanja ona se sada nalazi u Urgentnom centru.

Brutalno napadnuta aktivistkinja SNS Slavica Vujačić govorila je o napadu i incidentu, ali i o svom zdravstvenom stanju.

- Posle ponoći mi je pozlilo, imam bolove u želucu i loše se osećam. Ne mogu da dođem sebi i ne mogu da verujem zašto mi se to dogodilo, ne znam zašto se napad desio. Verujem da će odgovarati napadači i poručujem svim ženama da budu hrabre - rekla je Vujačić.

Prema rečima Slavice Vujačić, niko nije bio napadnut zbog britanske i američke zastave, a ona je napadnuta zbog oznaka SNS na svom rancu.

- Nikada nisam čula da je neko napadnut zbog britanske i američke zastave na majici ili kačketu, a ja sam napadnuta zbog oznaka stranke Aleksandra Vučića na svom rancu. Ja živim sama, ali imam dobre komšije takođe aktiviste koji su tu da mi pomognu - kazala je Vujačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija