• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2024

16:35

Mlatio prstom, vikao, pa se "junački" povukao: Jovanov o sramnom ponašanju NATO generala Ponoša (VIDEO)

printscreen

Politika

Mlatio prstom, vikao, pa se "junački" povukao: Jovanov o sramnom ponašanju NATO generala Ponoša (VIDEO)

Podeli vest

U Narodnoj skupštini danas se održala konstitutivna sednica na kojoj je glavna tačka bila izbor predsednika parlamenta.

Predlog za izbor Ane Brnabić stigao je u parlament 8. marta, a izvestilac za tu tačku dnevnog reda biće šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

Sednicu je obeležilo bahato ponašanje opozicije, vikali su, divljali, vređali predsednika Skupštine. 

Zdravku Ponošu nakon što je NATO general uspešno pročitao svoj govor odgovorio je danas i sam Milenko Jovanov. On je najpre izrazio zaprepašćenje da je, kako kaže, čovek koji je bio na čelu naše vojske pokazao ovakvu dozu straha i kukavičluka, da je ovde održao govor, pardon pročitao ga, tako da će Zoran Lutovac imati konkurenta u ovom mandatu koji počinje, da vidimo ko će da dobije čitalačku značku, Zdravko Ponoš ili Zoran Lutovac. 

Mlatio prstom, vikao na predsedavajućeg, izneo gomilu laži, neistinosti, kleveta i onda se "junački se povukao na bolje utvrđen položaj". 

- Dve stranke koje u ovom sazivu sede ovde je pravilo opozicije, između ostalog i njegovo. Da podsetim, to je čovek koga je za predsedničkog kandidata kandidovao ne njegov predsednik nego predsednik jedne druge stranke mimo znanja njegovog predsednika stranke, ili još jasnije da kažem - njegov tadašnji predsednik stranke Vuk Jeremić je na televiziji čuo kako je glavitelj cele  koalicije proglasio Ponoša za kandidata za predsednika Srbije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija