• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2024

11:56

Brnabić: Jedan istina i jedan ustav je za Mariniku i elitu, a drugi je za sve nas obične građane

Tanjug

Politika

Brnabić: Jedan istina i jedan ustav je za Mariniku i elitu, a drugi je za sve nas obične građane

Podeli vest

Ana Brnabić, kandidatkinja za predsednicu Narodne Skupštine, izjavila je da se Marinika Tepić i njene kolege ponašaju kao da za njih postoji jedan ustav i jedna pravila, zato što su elita, a za sve druge građane važe druga pravila.

Ona je demantovala da je protivustavno u skupštinskim klupama kao poslanica, podsetivši je da je samim raspisivanjem izbora Vlada i svi njeni članovi u ostavci i demantovala optužbe Marinike Tepić da je ikome pretila.

- Zapanjujuće je i poražavajuće je što narodna poslanica Marinika Tepić ne zna da sam ja predsednica Vlade u ostavci. Ali se vi ponašate onako kako najbolje znate -  jedna istina važi za vas, a druga za sve ostale. Kao što ste vi svi građani prvog reda, i vama se sve može, a mi smo svi građani drugog reda i mi ništa ne možemo. Za vas važi jedan ustav, jer ste vi elita, a za sve nas obične građane važi drugi ustav. Takođe, ja nikome nisam pretila, imate stenogram i možete sve da vidite, pomerila se sa ovog mesta nisam. A vi ste nasrnuli fizički na Stojana Radenovića, našeg najboljeg matematičara, čoveka koji je vratio Univerzitet u Beogradu među 300 najboljih na svetu, na takvog čoveka ste nasrnuli? Rekli ste mu da je nula, gestikulirali ste mu da je lud, da ništa ne zna. E to je vaša realnost - rekla je Brnabić.

Ona je takođe podsetila da Marinika Tepić optužuje druge za promenu stranaka, a da ih je ona promenila mngoo više od svih.

- Nikako samo ne mogu da se setim, drage kolege poslanici, u kojoj stranci je Marinika bila u vreme kada je nešto spočitavala ostalima, pošto ih je od tada promenila sedam - rekla je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17