• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2024

15:22

Đilas molio Vučića da bude gradonačelnik! Kena ogolio tajkunove prljave tajne: Da li je ukrao plac od DS i napravio Dajrekt mediju? (VIDEO)

Informer/Beta

Politika

Đilas molio Vučića da bude gradonačelnik! Kena ogolio tajkunove prljave tajne: Da li je ukrao plac od DS i napravio Dajrekt mediju? (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik SNS Radoslav Milojičić Kena otkrio je prljave tajne Dragana Đilasa.

Milojičić je tokom obraćanja u parlamentu vratio na fabrička podešavanja Dragana Đilasa, koji je prethodno govorio, da ne kažemo, lagao, u Skupštini.

- Tako je Đilas govorio da je bio kod predsednika Vučića da mu ponudi nekakav dijalog, mir, napredak... Nije govorio istinu, išao je da kuka, da ga Vučić vrati da opet bude gradonačelnik Beograda i kada je predsednik to odbio, tada je Đilas postao njegov najveći protivnik - rekao je Kena i dodao:

- Vučić to nije želeo da uradi jer ima srazmene beščašća, bezobrazluka i lopovluka kojim je Đilas obeštetio sve Beograđane i sve građane Srbije. Voleo bih da je govorio o svojih 619 miliona koje je ukrao dok je bio vlast - istakao je Milojičić.

On je potom zatražio od Đilasa da objasni na čijem placu je nastala njegova firma "Dajrekt medija".

- Što se tiče "Dajrekt medije", voleo bih da odgovori na čijem placu je nastala "Dajrekt medija". Da li je nastala na placu koji je Dragan Đilas ukao od Demokratske stranke dok je bio njen predsednik? - upitao je Kena, na ša je Đilas samo gutao knedle.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija