• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.03.2024

13:01

Uživo u Skupštini - RASKRINKAVANJE FANTOMA! (Video)

printscreen

Politika

Uživo u Skupštini - RASKRINKAVANJE FANTOMA! (Video)

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić podsetio je građane Srbije šta je Đilasov sindikalac Željko Veselinović 2018. godine pisao o Ani Brnabić, nazivajući je fikusom, lezbijkom, i pozivajući na njeno silovanje, ali istakao da je do 2014. godine bio savetnik predsednika vlade AP Vojvodina, a da je 2018. prešao u Beograd, na Đilasovu listu

- To je još jedan fantom. Znate gde je bio kad mu je to trebalo zbog funkcije. Savetnik predsednika vlade AP Vojvodina, 2014. godine u Bulevaru Mihajla Pupina, Novi Sad. U Novom Sadu vam je živeo ovaj junak što hoće da Ana Brnabić bude silovana. pa je onda 2018. postao gradski odbornik u Beogradu na listi Dragana Đilasa. Ne samo da ste lažovi najveći na svetu, ne samo da ste licemeri, odvartni kakve čovek da zamisli ne može, ne samo da ste vi jedini pravi fantomi, nego ste zaista takva ljudska beda i mizerija da me živo zanima šta još možete da uradite pa da budete jhoš gori - rekao je Orlić. 

Podsetimo, Milenko Jovanov, poslanik iz redova Srpske napredne stranke (SNS), nešto ranije je istakao da se na đilasovskoj listi "Srbija protiv nasilja" nalazi "fantomski" birač i poslanik.

Kako je objasnio Jovanov, reč je o poslanici  Nataliji Stojmenović, koja je bila na listi SPN u Vranju, a potom prijavljena na adresu u Beogradu, na opštini Palilula.

Više o tome pogledajte ovde

Brnabić o izlaganju Željka Veselinovića: Sram vas bilo

Ana Brnabić je rekla da je ne zanima Željko Veselinović, i da je on o sebi sve rekao.

- Mene zanimate vi ostali, koji sedite pored njega. Niko vas ne tera da me volite, ali vi podržavate čoveka koji je jednoj ženi rekao da želi da tu ženu neko više meseci siluje u rijalitiju. Vi sedite pored takvog čoveka. Time vi podržavate takvo ponašanje. On me ne zanima, vi me zanimate. I sve žene koje su pristale da budu na listi licemernog naziva Srbija protiv nasilja, a na kojoj je takav čovek - kazala je ona.

Brnabićeva je podsetila i da je Veselinović rekao da je Vučić "dogovorio da ga linčuju u Srebrenici".

- Sram vas bilo, to je bio pokušaj ubistva predsednika. Pljunuli ste u lice celoj zemlji, sram vas bilo - ističe Ana Brnabić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opozicija probila dno u Skupštini - Koristi obolele od raka za napad na vlast, reagovala dr Zdravković!
Politika

Opozicija probila dno u Skupštini - Koristi obolele od raka za napad na vlast, reagovala dr Zdravković!

Poslanica Đilasove opozicije Srbija protiv nasilja Nataša Stojmenović danas je izrekla jednu od najsramnijih izjava u istoriji srpskog parlamentarizma, kada je rekla da se oboleli od raka u Srbiji leče uz člansku kartu SNS-a. Na njeno izlaganje, morala je da reaguje doktorka Marija Zdravković, direktorka Kliničko bolničkog centra Bežanijska Kosa, koja je prijavila povredu poslovnika, sugerišući na povredu dostojanstva Narodne skupštine.

20.03.2024

12:33

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija