• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2024

12:49

Bruka i sramota! Parandilović vređao profesora Radenovića: Ej ti stari! Slušaj me ovamo! (VIDEO)

Instagram, Masha Bandjur

Politika

Bruka i sramota! Parandilović vređao profesora Radenovića: Ej ti stari! Slušaj me ovamo! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti "Info jutra" bili su Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS-a i specjalni savetnik mnistra odbrane Predrag Rajić. Oni su govorili o haosu u Skupštini i sramotnoj slici Srbije koju opozicija šalje u svet.

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe SNS-a rekao je je da je odnos prema gospodinu Radenoviću koji su pokazali članovi opozicije nešto zaista strašno.

Foto: Tanja Andric

Milenko Jovanov

-To je takvo vređanje bilo! Marinika mu pokazuje da je lud i upućuje ga na lečenje. Parandilović mu se obraćao sa: Ej ti stari! Slušaj me ovamo! To je tako izgledalo. Naravno, profesor se nasmejao i nastavio da radi svoj posao. Nasilje je nešto što karakteriše opoziciju od početa. To je kulminiralo kada su doneli toalet papir i bacali ga po sali. Jas sam uveren da oni svesno i namerno to rade. Zato stalno pričaju o podeljenom društvu. Društvo nije podeljeno. Društvo je većinski za predsednika Vučića. Svoju politiku simbolički su pokazali toalet papirom. Ne možete očekivati da većina stalno trpi teror manjine. Mi smo imali obeležavanje stanova u Kikindi gde žive članovi SNS-a- rakao je Milenko Jovanov.

Specijalni savetnik ministra odbrane Predrag Rajić rekao je da je cilj opozicije da onemogući bilo kakvu vrstu diskusije u hramu srpske demokratije.

Foto: Informer

Predrag Rajić

-Žele da pokažu da je Srbija nestabilna država. Oni priželjkuju neku vrstu mešanja spolja, jer im je jasno da na izborima ne mogu da pobede jer ih građani ne žele. Sve što su tražili bilo je usvojeno i to im nije pomoglo. Oni ne žele da bilo šta bude u okvirima dogovora. Za njih je jedino rešenje rušenje vlasti na ulici. Tu poruku šalju i u inostranstvo. Država Srbija je prema njima tako podeljeno društvo da je nemoguće postojanje dijaloga. Oni su svojevremeno inicirali nasilne demonstracije. Oni žele da uz podršku stranaca na koje računaju nekakvim dekretom dođu na vlast. Jedan deo građana zaista je izmanipulisan zbog poruka koje stižu iz njihovih medija- rekao je Rajić.

Celu emisiju pogledajte u video-snimku u nastavku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija