• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.03.2024

12:01

Ekskluzivno za Informer! Intervju sa ambasadorom Bocan Hačenkom: Putin je govorio na osnovu realne slike, bez optužbi na tuđ račun! (VIDEO)

Tanjug/AP/Informer

Politika

Ekskluzivno za Informer! Intervju sa ambasadorom Bocan Hačenkom: Putin je govorio na osnovu realne slike, bez optužbi na tuđ račun! (VIDEO)

Podeli vest

Ambasador Rusije u Beograd Aleksandar Bocan Hačenko dao je intervju specijalno za Informer televiziju. On je govorio o trenutnoj situaciji u Moskvi nakon jezivog terorističkog napada u kome je stradao veliki broj ljudi.

Novinarka Informera Ksenija Bujišić posetila je ambasadu Rusije u Beogradu gde je razgovarala sa ambasadorom Aleksandrom Bocan Hačenokom. On je komentarisao užasne terorističke napade koji su se dogodili u Moskvi. 

Foto: TV Informer

Aleksandar Bocan Hačenko

-Mi smo dobili zvanične informacije. Nešto je veći broj poginulih na veliku žalost. Bilo je očekivanje da na jučerašnjim brojkama neće stati. Još puno ima povređenih po bolnicama. Nemoguće je isključiti da će biti još povređenih. Bilo je dece koja su povređena i poginula su naknacno. Njima je bilo svejedno ko je ko. Nije im stalo ko su, samo su hteli da pucaju po ljudima- rekao je ambasador Harčenko.

On je rekao da ne želi previše da govori o detaljima kada se još uvek ništa zvanično ne zna i da ćemo moći više da komentarišemo kada se završi istraga.

-Istraga je tek počela. Svi nadležni organi bili su na okupu. Svi su radili i više od svojih mogućnosti, posebno zdravstvo koje je bilo na izuzetnoj visini zadatka. Želim da naglasim da su ljudi bili zajedno. Konsolidacja naroda je najvažnija. Što se tiče reagovanja, Putin se naravno oglasio. Za razliku od bilo koga, on je govorio samo na osnovu realnosti, bez nagađanja i optuživanja na bilo čiju adresu. Za razliku od Zelenskog koji je odmah počeo da krivi Kremlj. To je glupost van svake savesti. Teško je razumeti takvu ludost- naveo je ambasador Rusije u Beogradu.

Celokupan intervju sa Hačenkom možete pogledati u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija