• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2024

18:27

Nenad Popović: Najoštrije osuđujem otvorene pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću od strane opozicije

printscreen

Politika

Nenad Popović: Najoštrije osuđujem otvorene pretnje smrću upućene predsedniku Vučiću od strane opozicije

Podeli vest

Najoštrije osuđujem otvorenu pretnju smrću upućenu predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću od strane predstavnika opozicije, izjavio je predsednik Srpske narodne partije, dr Nenad Popović.

"Objavljivanje umrlice na koji se nalazi predsednik Srbije pokazuje da je, u svom političkom delovanju, opozicija dotakla samo dno.

Ovakav izliv mržnje, koji je ujedno i pretnja, pokazuje krajnju nemoć ovih političkih grupacija da dobiju podršku građana. U takvoj nemoći i nesposobnosti, pribegavaju najprimitivnijim i najopasnijim oblicima političke borbe.

Srbija je svašta mogla videti za ovih tri ipo decenije obnovljenog višestranačja, ali ovakve pretnje predsedniku države predstavljaju vrhunac mržnje koji može, ako se hitno ne sankcioniše, dovesti  do opasnih posledica.

Pozivam nadležne bezbednosne organe da ne ignorišu ovakve pretnje i pojave, i da hitno privedu one koji su osmisli ovakvu pretnju predsedniku Srbije, kako bi se oštrim merama preventivno sprečilo njihovo ponavljanje.

Jer, ako se može na ovako gnusan način nekažnjeno pretiti predsedniku Srbije, šta onda obični građani mogu da očekuju ako se politički ne slažu sa onima koji na ovakav  način vode političku borbu sa legitimno i legalno izabranim najvišim funkcionerima države?", stoji u objavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija