• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2024

21:30

Bulatović: Đilas zbog monstruozne mržnje nikad neće dostići i pobediti Aleksandra Vučića!

Zoran Sinko

Politika

Bulatović: Đilas zbog monstruozne mržnje nikad neće dostići i pobediti Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" reagovao je na sramno ponašanje tajkuna Dragana Đilasa.

- Večeras, po ko zna koji put, i to na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, kvazi lider opozicije Dragan Đilas pokazao je da, pored toga što ne ume da kontroliše svoj bes, jedino što ume jeste da bolesno mrzi Aleksandra Vučića i agresivno napada novinare, pogotovo one koji su objektivni i nezavisni. Svaka rečenica koju je ovaj propali politikant izrekao, počela je i završila se sa „Aleksandar Vučić“. Agresija koju Đilas širi gde god da se pojavi, bio to skupštinski plenum ili televizijski studio, direktno je povezana sa sve opasnijim napadima i pretnjama kojima je Aleksandar Vučić, zajedno sa svojom porodicom svakodnevno izložen i to je nešto na šta bi pothitno trebala da se stavi tačka - rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

- Istini na volju, Dragan Đilas, kao istaknuti predstavnik sistema koji nije umeo da sačuva glavu premijera Đinđića, ne vidi ništa sporno u tome da u sred emisije diže ton i prst na voditeljku, ispoljava agresiju, govori neistine i opravdava nasilje koje su njegovi poslušnici sproveli u Skupštini Srbije. S tim u vezi, moram javno da uputim pitanje, kada će već jednom ta vajna nezavisna novinarska udruženja javno da osude divljačko i šizofreno ponašanje Dragana Đilasa prema medijskim radnicima? I zašto neće to uraditi?- upitao je Bulatović.

- Monstruozne laži o Aleksandru Vučiću, besprizorni i bezbrojni napadi na državu Srbiju i omalovažavanje svih građana sa glasačkim pravom koji su svoje poverenje ukazali Aleksandru Vučiću. To je siže večerašnjeg nastupa Dragana Đilasa, najveće političke sramote koju je Srbija doživela. Agresija, bes, mržnja, opravdavanje nasilja i politika koja se temelji na „rekla kazala“ tračevima o političkim protivnicima, kao i negiranje zvaničnih relevantnih državnih podataka o ekonomsko socijalnom položaju Srbije su sve ono što je Đilas panično, povišenim tonom, ponudio svojim glasačima, kao lider koalicije pod nazivom „Srbija protiv nasilja“. Najtačniji prevod svega što je Đilas večeras u svom šizofrenom performansu pokazao jeste „nasiljem protiv Srbije“. Ako je i postojao neko ko je podržavao ovu političku karikaturu, verujem da je nakon večerašnjeg skandaloznog nastupa celoj Srbiji jasno da je ovom čoveku mesto bilo gde osim na političkoj sceni Srbije i završiću konstatacijom da me je duboko sramota što je Dragan Đilas narodni poslanik, baš kao i ja - konstatovao je Bulatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija