• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.04.2024

13:31

Gradska opština Voždovac demantuje tvrdnje Marinike Tepić!

Zoran Sinko, Tanja Andrić

Politika

Gradska opština Voždovac demantuje tvrdnje Marinike Tepić!

Podeli vest

Gradska opština Voždovac kategorički odbacuje navode o navodnom poništavanju građevinskih dozvola, koje je juče iznela potpredsednica Stranke sloboda i pravda Marinika Tepić.

''Tepić je u svom prepoznatljivom maniru beskrupuloznih laži koje se često graniče sa naučnom fantastikom iznela tvrdnju da je na opštini Voždovac izdato 150 građevinskih dozvola bez lokacijskih uslova i da je šefica inspektorata za građevinske poslove Nataša Jokanović Ivanović smenjena jer je navodno te dozvole poništila, što apsolutno nije istina. 

Poznato je da je potpredsednica stranke Dragana Đilasa, koja je u svojim fikcijama od farme kokošaka videla plantažu marihuane, sklona lažima i da ne bira sredstva u napadima na sve što iole ima veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali obzirom da je ovoga puta direktno optužila opštinu Voždovac, mi nećemo dozvoliti da se pominjemo u gebelsovskim manirima Đilsovih saradnika i zbog toga obaveštavamo građane da je pravo stanje stvari sledeće:

- Odeljenje za građevinske poslove opštine Voždovac izdalo je 2023. godine 68 građevinskih dozvola, a 2024. godine 22 dozvole, što u je u ukupnom zbiru 90 građevinskih dozvola. 

S tim u vezi gospođa Tepić je u svojim lažima nadmašila sebe, jer je u saopštenju poništila skoro duplo više dozvola nego što je izdato.

Takođe, javnost mora znati da je na GO Voždovac poništena jedna građevinska dozvola iz 2019. godine, a na zahtev upravo opštine Voždovac, jer je investitor odstupio od odobrene građevinske dozvole, i da pomenuta šefica građevinske inspekcije Ivanović-Jokanović, nikakve veze nije imala sa tim. 

Gradska opština Voždovac ističe da su svi navedeni podaci proverljivi i dostupni na javnom serveru (CEOP) i da nećemo dozvoliti da se opština zloupotrebljava i koristi za prikupljanje jeftinih političkih poena, jer iznošenje ovakvih grubih laži predstavlja uznemirenje javnosti'', saopštili su iz GO Voždovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija