• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2024

21:55

DA SAM ZVICER UBIO BIH VUČIĆA! Predsednik Srbije o pretnjama šefa kavčana: Meta sam od 2022. godine!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

DA SAM ZVICER UBIO BIH VUČIĆA! Predsednik Srbije o pretnjama šefa kavčana: Meta sam od 2022. godine!

Podeli vest

Predsednik Vučić se tokom intervjua na Informer TV osvrnuo i na poslednje informacije sa Skaj telefona u kojima šef kavačkog klana Radoje Zvicer poručuje da samo oni mogu da "obale Vučića".

Predsednik Vučić je istakao da su pojedinci iz opozivije kontantno lagali i povezivali ga sa ozloglašenim kriminalcima, a da za to nemaju nikakve dokaze. I nikada se na to nisu izvinili.

- Što ste lagali narod, pisali da sam ja u ortakluku sa njima. I nema izvinite što smo lagali. Ima bezbroj interesa protiv onoga ko je na vlasti, i na častan način obavlja svoj posao. Otkriću vam nešto. I danas kada sam čitao sve to, i tražio sam informacije iz bezbednosnih službi. Mala je šansa da mi ne dođu glave. Ja ne kukam zbog toga, očekivao sam to 2022. godine, i tada nisam poslušao bezbednosne službe. Kako da se ponašam na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. Oni su odustali u poslednjem trenutku. To su najmoćniji i najopasniji ljudi! Čujem da sada kupuju neke kladionice u Srbiji, da pripreme logistiku za prljave poslove. Svi oni rade uvek uz podršku neke strane službe - kaže Vučić.

Predsednik dodaje da su Zvicer i Milović pisali i o velikosrpskom nacionalizmu zato što se zna ko je njima šef u regionu.

- A znam i ko im je šef van regiona. Ja da sam na njihovom mestu, ja bih ubio Aleksandra Vučića. To im je najpametnije da urade - kazao je on.

Podsetimo, vođe kriminalnog kavačkog klana bavile su se međunarodnom politikom, a u raspravama kovali planove za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čime je potpuno jasno pokazano da su kriminalci sve vreme su imali samo jedan cilj i jednu metu, a to je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija