• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.04.2024

22:02

Pogledajte kako je Radomir Lazović dobijao pare od Kurtijevih lobista! Haki Abazi mu odobravao fakture, on potpisivao ugovore (VIDEO)

Maša Banđur/printscr

Politika

Pogledajte kako je Radomir Lazović dobijao pare od Kurtijevih lobista! Haki Abazi mu odobravao fakture, on potpisivao ugovore (VIDEO)

Podeli vest

Radomir Lazović je dok je bio vođa protesta "Ne davimo Beograd" je preko svog udruženja "Mikro art" uzimao pare od Hakija Abazija koji je u tom momentu bio direktor fondacije "Rokfeler" za Zapadni Balkan.

Haki Abazi je u to vreme bio i poslanik Kurtijeve stranke kao i njegov glavni pomoćnik.

Lazović je tako naplaćivao demonstracije koje je navodno, u ime naroda organizovao, pokušavajući, da napravi neku revoluciju na ulici.

Novac koje je njegovo uduženje dobijalo od albanskih lobista i ostalih stranih fondova dodeljivao je sam sebi preko ugovora o delu koji je potpisivao i kao zaposleni i kao poslodavac. 

Lazović navodi da je čak predmet ugovora osmišljavanje i administriranje projekta "Ne davimo Beograd", ne skrivajući tako da proteste direktno finansiraju albanski lobisti i fondacije koje decenijama unazad rade protiv Srba i Srbije.

Pogledajte snimak u nastavku teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija