• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.05.2024

14:44

Opozicija izgleda zna bolje od Zurofa... Dok se oni utrkuju ko će glasnije da kaže da je Srebrenica genocid, mi smo ponosni na Vučićai koji se bori za istinu i pravdu!

Tanjug

Politika

Opozicija izgleda zna bolje od Zurofa... Dok se oni utrkuju ko će glasnije da kaže da je Srebrenica genocid, mi smo ponosni na Vučićai koji se bori za istinu i pravdu!

Podeli vest

Ana Brnabić odgovorila je na svom nalogu na društvenim mrežama Šolakovim medijima, kao i njihovim analitičarima koji uporno govore da je Srebrenica genocid, da pročitaju izjavu Efraima Zufora.

- Za sve Šolakove medije, opozicione političare i njihove analitičare koji se utrkuju ko će glasnije i više puta da vikne da je Srebrenica genocid, i koji ovih dana, više nego ikada do sada, mrze i preziru 
Aleksandra Vučića samo zato što se svim snagama bori protiv ove i ovakve rezolucije, evo da nešto pametno čuju i pročitaju od čoveka koji je, pored Jehude Bauera, najveći svetski autoritet na ovu temu - Efraima Zurofa. 

"Zurof, poznat kao "lovac na naciste", ocenio je da je Generalna skupština UN najgore mesto za glasanje o pitanju Srebrenice "zato što je to političko glasanje, a ne analiza istorijskog događaja".

Govoreći o podršci Nemačke za rezoluciju o genocidu u Srebrenici, Zurof je ocenio da je za tu državu rezolucija povoljna jer "Nemci, naravno, uvek žele da podele krivicu".

"Dakle, ovo je jedna farsa, ovo je potpuna farsa. Ako je Srebrenica genocid, ko zna koji drugi incidenti koji nisu genocid će doći u UN gde će biti traženo da se predstave kao genocid", upozorio je Zurof i ukazao da postoji opasnost da značenje reči genocid bude razvodnjeno i da izgubi svoj smisao."

No, valjda Pavle Grbović, Biljana Đorđević, Marinika Tepić, Dragan Đilas, Radomir Lazović, Nebojša Zelenović, Ćuta i ostali više znaju na ovu temu od Efraima Zurofa. 

Što se nas tiče - ponosni na predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju koja se ne plaši da se bori za istinu i pravdu - napisala je Brnabić na društvenoj mreži Iks.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija