• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2024

14:49

SRBIJA NA KORAK DO POBEDE U UN! Ekskluzivne informacije: Za sramnu rezoluciju o Srebrenici glasaće manje od 80 zemalja!

AP Photo

Politika

SRBIJA NA KORAK DO POBEDE U UN! Ekskluzivne informacije: Za sramnu rezoluciju o Srebrenici glasaće manje od 80 zemalja!

Podeli vest

Za sramnu rezoluciju o Srebrenici koja ceo srpski narod žigoše kao genocidan u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasaće 77 ili 78 zemalja.

Ove ekskluzivne informacije obelodanio je glavni urednik Informera Dragana J. Vučićević.

- Ako bi broj zemalja bio manji od 80, to bi bila velika pobeda Srbije - naglasio je Vučićević uz ogradu da ovi podaci mogu da se promene preko noći.

- Veliki su pritisci na Mađarsku, prete joj ne baš sankcijama, ali ozbiljnim finansijskim posledicama. Mađarska je, međutim, saopštila da će ostati pri svom stavu koju je obelodanio ministar spoljnih poslova Peter Sirajto. Veliki su pritisci i na Slovačku, računa se da će moći da slome Slovačku posle atentata na Fica - objasnio je Vučićević.

Sa druge strane, postoji velika verovatnoća da će Grci glasati za rezoluciju. 

Kompletno izlaganje Vučićevića pogledajte u video snimku.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20