• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2024

15:31

ŠTA BI SA REZOLUCIJOM O JASENOVCU?! Još čekamo na ispunjenje obećanja Mandića i Spajića

Tanjug / Ata images

Politika

ŠTA BI SA REZOLUCIJOM O JASENOVCU?! Još čekamo na ispunjenje obećanja Mandića i Spajića

Podeli vest

Predsednik Skupštine Crne Gore, srpski lider Andrija Mandić najavio je pre više od mesec dana da će pokrenuti inicijativu za izglasavanje rezolucije o ustaškom genocidu u Jasenovcu. Nedugo potom ovu inicijativu u medijima je podržao i predsednik Crne Gore Milojko Spajić.

Međutim, do danas od ove inicijative još nema ništa.

Ućutali se i Mandić i Spajić, nema ih nigde u crnogorskim medijima da pomenu svoju inicijativu za osudu ustaškog zločina.

Ali, zato se danas po portalima u Podgorici najavljuje inicijativa o službenoj upotrebi srpske trobojke…

I to je, naravno, u redu, nego mi bismo iz Informera da javno priupitamo šta je sa rezolucojom o Jasenovcu i zašto je više niko i ne spominje?!

Šta sprečava gospodu Mandića i Spajića da podnesu, da pokrenu tu inicijativu?!

Pa, oni su na vlasti, imaju svu moć u Crnoj Gori, zar ne?

Ili, ipak, ne?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija