• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

19:31

Sramno, bedno, jadno! Severina proglasila Srbe za genocidan narod, a podršku joj pruža predstavnica Đilasove opozicije! (FOTO/VIDEO)

Novak Đurović, Printscreen/Instagram

Politika

Sramno, bedno, jadno! Severina proglasila Srbe za genocidan narod, a podršku joj pruža predstavnica Đilasove opozicije! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je Jelena Karleuša javno osudila izjave Severine Vučković na temu Srebrenice, koje je hrvatska pevačica dala u intervjuu tokom boravka u Sarajevu, oglasila se Sofija Todorović, direktorka Inicijative mladih za ljudska prava, koja se „proslavila“ izjavom da tzv. Kosovo treba da bude primljeno u UN!

Sofija Todorović još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:

- Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.

- Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako - napisala je Sofija na društvenoj mreži X.

Podstemo, Severina je bez trunke srama izjavila da je u Srebrenici bio genocid i time javno poručila da su Srbi genocidan narod.

- U Srebrenici je bio genocid, kako god oni to nazivali, mali zločin, srednji ili veliki zločin. Radi se samo o tome da bi neka država trebala platiti odštetu, i da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je pevačica.

Inače, Todorovićeva je javnosti postala poznata kada se slikala sa kačketom s obeležjem tzv. države Kosovo. Nešto pre izbora ona je otvoreno podržala Đilasovu listu koja je na izborima doživela debakl.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi
Politika

Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi

Kada govorimo o rеzultatima i čija jе politika dovеla do toga da Srbija danas budе najrazvijеnija zеmlja u okružеnju, Alеksandar Vučić jе tu borbu odavno dobio i to potvrđuju izgrađеni autoputеvi, prugе, bolnicе, školе, vrtići, fabrikе kojе sadašnja opozicija nе bi mogla samo da okrеči ukoliko bi bila na vlast, saopštila je danas Sandra Božić član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

25.05.2024

19:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija