• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2024

15:54

Vučinić raskrinkala opozicionara: Kad Bora Novaković govori o poštenju, to je osnov za oduzimanje radne sposobnosti

Informer.rs

Politika

Vučinić raskrinkala opozicionara: Kad Bora Novaković govori o poštenju, to je osnov za oduzimanje radne sposobnosti

Podeli vest

Dina Vučinić, članica Izvršnog odbora SNS-a, raskrinkala je opozicionara Borislava Novakovića, višestrukog povratnika u vršenju krivičnih dela, i koji 23 godine laže da je glasao za Zakon o radu.

Saopštenje Dine Vučinić prenosimo u celosti:

- Borislav Novaković, glavni kriminalac među novosadskim političarima koji je za manje od 20 meseci zaključio 16 nezakonitih ugovora, uz pomoć kojih je ukradeno više od tri miliona evra svih Novosađana, ponovo govori o poštenju. O borbi protiv kriminala govori čovek koji je ukrao 4,5 miliona evra i ceo Bulevar Evrope. Razbojnik koji se tukao s policijom, koji je podržavao pajser brigade, koji je hapšen i kom je suđeno za malverzacije s parcelom za hotel Holidej in, gde je takođe gradski budžet oštećen za oko milion evra, predstavlja sebe kao etalnon moralnih i etičkih vrednosti. Osoba koja je tokom svoje političke karijere češće bila u Specijalnom sudu i istražnim zatvorima nego kod svoje kuće, ima hrabrosti i da optuži gradsku vlast i Andreja Vučića za spregu s kriminalom.

Osoba u čije vreme su gradske parcele prodavane kriminalnim klanovima koji su naoružani upadali na licitacije i pištoljima uterivali strah u kosti poštenim investitorima, objašnjava kako treba da se vodi grad.

Kada višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, koji 23 godine laže da je glasao za Zakon o radu, iako cela Srbija zna da je tada boravio u Solunu jeo masline i igrao sirtaki, to prevazilazi sve granice zdravog razuma. To je osnov za oduzimanje radne sposobnosti.

Novaković napadima na čestite ljude, bez mrlje u karijeri, i na gradsku vlast koja je spasla Novi Sad od bankorta u koji su ga bili odveli on i njegovi kompanjoni, zapravo pokušava da sakrije svoju kriminalnu prošlost. Pokušava da sakrije sva kriminalna dela i sve prestupe koja je počinio tokom svoje 30 godina duge prestupničke karijere. Ali, neće mu uspeti. Novosađani znaju ko je lagao, varao i u samo nekoliko godina ukrao više od osam miliona evra, i ko bi ponovo krao od njih.

Isto tako Novosađani znaju ko je u Novi Sad doveo 14 fabrika, zaposlio 45.000 Novosađana, i u čije vreme je prosečna plata sa 47.000 dinara iz Novakovićevog vremena, dostigla 103.000 dinara, a budžet grada se sa 17 milijardi uvećao na 43 milijarde dinara. Novosađani neće dati da Novaković i njegova bratija, opljačkaju 43 milijarde iz gradskog budžeta. Novosađani će svoj glas poveriti Srpskoj naprednoj stranci, da bi 2027. imali prosečnu platu veću od 150.000 dinara. Glasaće za Novi Sad sutra. Za Novi Sad budućnosti - istakla je Vučinić. 

Novi Sad, 26. maj 2024. godine


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu
Planeta

Izrael ima 90 nuklearnih bojevih glava! Na njih godišnje troši milijardu dolara i preti da će iskoristiti jednu

Međunarodna kampanja za zabranu nuklearnog oružja (ICAN) procenjuje da Izrael poseduje najmanje 90 nuklearnih bojevih glava u svom arsenalu i da povećava svoju nuklearnu potrošnju. U izveštaju koji ispituje rashode za nuklearni razvoj, ICAN je otkrio da je Izrael povećao svoju nuklearnu potrošnju za 2,4 posto, što je ekvivalent od 1,1 milijarde dolara godišnje.

17.06.2024

15:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija