• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2024

15:50

Cvijić nije ni podneo prijavu policiji! Lađević raskrinkao lažova: Prvo je zvao Šolakove medije!

Printscreen/InformerTV

Politika

Cvijić nije ni podneo prijavu policiji! Lađević raskrinkao lažova: Prvo je zvao Šolakove medije!

Podeli vest

Izvrši direktor Medijeske mreže Milan Lađević uključio se u program Informer TV i objasio šta se desilo u navodnom incidentu sa Vukom Cvijićem.

Tajkunski mediji osuli su paljbu po Milanu Lađeviću, ističući kako je napao novinara Radara Vuka Cvijića, ali je zapravo istina potpuno drugačina.

Šta se desilo u Kosovskoj ulici, u centru Beograda ispričao je upravo Lađević, koji se uključio uživo u Kolegijum 2 Informer televizije.

- To je još jedan žalosni pokušaj insceniranja napada i pravljenja žrtve. Sve se desilo se oko 13 časova, on je došao, prišao stolu za kojim sam sedeo i počeo da se kezi i provocira. Dok smo stajali, on se okliznuo, zateturao i rekao da ću ga zapamtiti i da će me prijaviti. Policija ima samo moju prijavu, nema njegovu. On je prvo zvao N1 i Šolakove medije - rekao je Lađević.

On je istakao da Cvijić ne samo da nije prijavio ništa policiji, već nema nijednu povredu.

- Nema nijednu povredu, ni modricu, što dokazuje da je on patološki lažov željan pažnje. U životu mu ne bih ni prišao jer mu toliko smrdi iz usta. Da li je on prijavio neku povredu? Čak nije ni policiji podneo prijavu. Policija je došla po mojoj prijavi. Ispred naše redakcije se u jednom trenutku okupila ekipa iz tih njihovih medija, na čelu sa Zoranom Kesićem - istakao je direktor Medijske mreže i potom naglasio da sa Cvijićem nikada nije imao sukob.

- Nisam imao nikakav spor s njim ranije, osim što je pisao te laži. Mislim da ga ranije nisam viđao kod tog kafića, a svaki dan idem tamo. Ne mogu da tvrdim da je on došao planski. Ako nađu kamere, one će najbolje pokazati šta je bilo. Sa nove i n1 su me zvali za izjavu i nadam se da će biti prenesena verodostojno. Za njega se i ranije govorilo da je korisnik određenih psihoaktivnih supstanci. Ja ne znam da li se okliznuo ili došao da provocira zbog njih. istina njih ne zanima, samo politički poeni i da naprave štetu drugima - zaključio je Milan Lađević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija