• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

16:16

Vučinić razobličio Manojlovića: Zapad diže ruke od njega! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Politika

Vučinić razobličio Manojlovića: Zapad diže ruke od njega! (VIDEO)

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS, Siniša Vučinić, istakao je, gostujući na TV Informer, da je Savo Manojlović propali projaket Amerikanaca i da Zapad polako diže ruke od njega.

- Kažu oni naći ćemo mi igrača i oni nalaze izvesnog doktora. Da li je doktor ili nije, pravnih nauka, ime mu je Manojlović Savo. Nalaze njega i njega onda forsiraju kao vođu i Mikija Aleksića pre toga da bude tu bliže Savi, ali da se distancira od Đilasa. Da li se ovaj scenario desio? Tako je bilo sve redom. Pravimo samo retrospektivu. To je bila strategija. Izabrali su Savu Manojlovića. Posle Savo Manojlović koji je išao, dobrovoljno se nudio našim službama bezbednosti. Nudio se da može da špijunira, da razbija prozapadnu opoziciju pa pošto se videlo da se radi o neozbiljnom čoveku, on je odbijen, odbačen je. Onda su ga Amerikanci uzeli za sebe da radi kod njih. Rekao je "mogu li da radim kod vas". Prvi zadatak mu je bio "udari na službe bezbednosti, odnosno na Bezbednosnu informativnu agenciju i tamo je napao brutalnim uvredama jednog od najvećih i najviših funkcionera i najdokazanijih, gospodina Marka Parezanovića i ostale. Počeo je da pokazuje njegove slike, da poziva na njegov linč. organizovao konferenciju za medije. Kada se nešto prevrši meru, ne može to biti pravo i pravda. Trebalo ga je poterati odande i procesuirati - rekao je Vučinić i dodao:

- Evo sada je on u svađi sa Đilasom. To će biti ogromni sukobi. Đilas sada opet želi da se dokaže Zapadu, jer će Zapad polako početi da diže ruke od Save Manojlovića, jer nije uradio ono što su očekivali, a Đilas će nastaviti. Đilas nije izašao na izbore, jer je znao da će da izgubi i znao je da ne može da dobije i on zato nije ni izašao. Već će se služiti metodama da će podgrevati ulične nemire non stop. Manojlović trenutno ostaje, po meni, dok ne nađu Amerikanci novog lidera. Oni se stalno smenjuju. Oni tražu nekog ko je veoma vispren, bistar i da ne ide da lupeta i da pravi gluposti, jer oni su sami, Amerikanci, poludeli i rekli su "pa gde si otišao, obrukao si se, gde ideš pred BIA, to je srpska obaveštajna služba". Službe se ne smeju dirati. Sreća da je naša služba patriotska, pogotovo BIA. To ne smemo nikome dozvoljavati - naglašava Vučinić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17