• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2024

21:32

Hoće da ostavi narod bez plata, penzija i struje: Savo Manojlović sprema teror i Majdan u Srbiji!

TANJUG/ Sava Radovanović

Politika

Hoće da ostavi narod bez plata, penzija i struje: Savo Manojlović sprema teror i Majdan u Srbiji!

Podeli vest

Prozapadna opozicija nakon još jednog katastrofalnog poraza na lokalnim izborima opet preti nasiljem. Planiraju da preuzmu policiju, vojsku, da izazovu slom budžeta, ostave ljude bez plata, penzija, struje, da blokiraju saobraćajnice...

Savo Manojlović je nakon poraza izjavio da ima tačan plan kako će organizovati građansku neposlušnost.

Politikolog Mladen Mrdalj objašnjava da bojkot i građanska neposlušnost imaju smisla samo kada se oseti da je većina naroda protiv vlasti, što je u ovom trenutku daleko od realnosti što dokazuju rezultati lokalnih i beogradskih izbora.

- To je implicitna pretnja nasiljem. To znači izračunati dobro da je većina naroda na vašoj strani i da je dobar deo policije i vojske na vašoj strani. Savo Manojlović poziva ostatak opozicije da se izjasne da li su zaista za borbu ili za pasivno sedenje kod kuće koje će se nazvati bojkotom. Nadam se da je Manojlović dobro izračunao da li raspolože sa dovoljnim brojem ljudi koji će blokirati Srbiju, tj, da se prestane sa uplatama poreza, računa, da režim ostane bez novca, da se blokiraju saobraćajnice na takav način da policija i vojska neće tući narod, odnosno da će preći na stranu naroda - ukazuje Mrdalj.

Kada se jednom uđe u takve stvari, navodi, čovek može da se obruka ili da ide do kraja.

Pogledajte snimak u nastavku teksta:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija