• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

18:12

ČUDO DA JE VUČIĆ ŽIV! Novi transkripti sa "Skaja" pokazuju kako su Zvicer i njegovi radili o glavi šefu države!

informer/printskrin

Politika

ČUDO DA JE VUČIĆ ŽIV! Novi transkripti sa "Skaja" pokazuju kako su Zvicer i njegovi radili o glavi šefu države!

Podeli vest

Podgorička "Borba" objavila je nove transkripte prisluškivanih razgovora šefa kavačkog klana Radoja Zvicera sa saradnikom iz policije Ljubom Milovićem i advokatom iz Beograda. U tim razgovorima Zvicer otvoreno najavljuje da će se osvetiti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zbog hapšenja Belivuka i Miljkovića!?!

U razgovorima vođenim neposredno nakon hapšenja mafijaških vođa 4. februara 2021. godine Zvicer kaže da nema dokaza protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, već da su oni ‘spakovani’ samo zato što se Vučić uplašio  za sebe i svoju porodicu.

- Uradili posao preko medija i pakovanje, prepao se Vučić - šalje Zvicer istog dana kada je u Beogradu uhapšena kriminalna grupa Veljka Belivuka, 4. februara 2021. godine.

U narednim danima  objavljene su brojne fotografije kojima se dokumentuju monstruozne zločine te kriminalne grupe - više pripadnika te organizacije poziralo je sa leševima svojih, kako ih zovu, neprijatelja i slike slalo vođi Zviceru...

Milović najpre šalje da je znao šta će se desiti, "da će ih bagra spakovat', majku im je*em"...

On i Zvicer, kako se navodi u transkriptima sa Skaja, danima razgovaraju o hapšenju beogradske grupe, pa konstatuju da Belivuk i Miljković od svake ture kokaina moraju imati dio.

- Moramo za Soprana i Kratosa stavit koji komad - piše Milović četiri dana kasnije.

Zvicer mu odgovara da on to već čini: "U svaki posao im ja stavim"...

"Znam, pomagao bih i ja", piše Milović i dobija odgovor: "Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti. Samo da se izvuku od onog plašljivka ********"...

Istog dana Zvcer mu prosleđuje prepisku sa advokatom Beograđana, koji ga je ubeđivao da srpsko tužilaštvo nema dokaza, bioloških tragova ubijenih škaljaraca, niti snimak ijednog od oštećenih…

- Ja mislim da nemaju, najveći je problem što su ovamo bili i sve na silu su gurali, jer se prepao za sebe i porodicu - konstatuje Milović nakon što je pročitao prepisku Zvicera i advokata koji je na nekada zaštićenoj aplikaciji koristio nadimak Wenger.

- Neka se ispucaju na TV, pa kada prođe još par dana, i ne nađu ništa, onda mi nastupamo da ih prozivamo u medijima da sve rade bez dokaza - objašnjavao je advokat svoju taktiku šefu kavčana.

Zvicer konstatuje da će to biti teško, jer je "*******poklopio sve medije"...

CELU PREPISKU PROČITAJTE U POSEBNOJ VESTI OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvicer i Milović vređali Vučića zbog hapšenja Belivuka i Miljkovića: Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića
Politika

Zvicer i Milović vređali Vučića zbog hapšenja Belivuka i Miljkovića: Pomagaćemo ih, nećemo ih pustiti, a onda ćemo medijski udariti na Vučića

Šef kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik iz policije Ljubo Milović brinuli su da li srpski tužioci imaju dokaze protiv njihovih plaćenika iz Beograda Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pa u tom kontekstu konstatuju da su ovi uhapšeni samo zato jer se predsednik Srbije Aleksandar Vučić uplašio za sebe i svoju porodicu.

15.06.2024

17:01

sledeća vest

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata
Partizan

Dva lica Partizana iz prvog Savinog mandata

Vratio se! Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević (51) danas je drugi put promovisan u šefa stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan. Vratio se posle četiri godine, mada deo navijača smatra da nikad nije trebalo ni da odlazi. Ipak, drugi deo smatra da ni on neće ništa popraviti, a ovde su samo neke činjenice koje su obeležile njegov prvi boravak u redovima posrnulog giganta iz Humske!

27.09.2024

15:21

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija