• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2024

14:52

(VIDEO) Ostalo je 3 do 4 meseca do Velikog praska! IT biznismen podelio snimak Vučića: Slušajte srpskog predsednika!

Tanjug

Politika

(VIDEO) Ostalo je 3 do 4 meseca do Velikog praska! IT biznismen podelio snimak Vučića: Slušajte srpskog predsednika!

Podeli vest

Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini, napisao je finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu, citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu, ili će platiti krajnju cenu, napisao je on.

- Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je on.

On je podelio deo intervjua koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao za švajcarski "Veltvohe".

Vučić je u istom intervjuu rekao da je "voz napustio stanicu", te da "ako velike sile ne urade nešto u narednim periodu, svet se kreće ka katastrofi".

 

 

- Ako se kladite da neko blefira, to znači da nemate bolje karte - rekao je on.

Isti intervju juče je citirala glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, koja je podelila deo u kom Vučić govori o demokratiji.

Vučić je naveo da ima pitanje za njih, tačnije da li mogu da gledaju kinesku ili rusku televiziju u Švajcarskoj, na šta su mu odgovorili da mogu, dok u Nemačkoj ne mogu, jer je zabranjena.

- Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: 'Konj' - naveo je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JADNO I BEDNO! Dinko Gruhonjić bi da se predstavi kao žrtva - optužio Vučića da ga progoni: Osvedočeni srbomrzac dobio brutalan odgovor!
Ne prolaze šoroševske forice!

JADNO I BEDNO! Dinko Gruhonjić bi da se predstavi kao žrtva - optužio Vučića da ga progoni: Osvedočeni srbomrzac dobio brutalan odgovor!

Osvedočeni srbomrzac Dinko Gruhonjić, profesor koji se sam poredio sa ustaškim ratnim zločincem i ozloglašenim komandantom koncentracionog logora Jasenovac Dinkom Šakićem, dokazani hejter koji bi srpske crkve i manastire da pretvara u pabove i "dobru zajebanciju", ne prestaje sa prljavim pokušajima da sebe predstavi kao žrtvu.

11.06.2024

11:57

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija