• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2024

19:54

Bednici kipte od mržnje! Kao i obično, Vučić činjenicama, "Slobodna Bosna" uvredama!

Tanjug/Printskrin

Politika

Bednici kipte od mržnje! Kao i obično, Vučić činjenicama, "Slobodna Bosna" uvredama!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je činjenice o ekonomskom napretku Srbije i ni jednom jedinom rečju nije uvredio nikoga, a islamisticka Slobodna Bosna mu, besna od nemoći, poručila da je "nitkov koji hvali Srbiju".

Islamistička "Slobodna Bosna", a čiji deo su i mediji tajkuna Dragana Šolaka, udarila je na Dnevni Avaz iz Sarajeva samo zato što su objavili fer i pošten intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića bez ikakvih laži.

Naime, objavili su tekst pod naslovom "NITKO, NITKO(V) KAO JA: Vučić u Dnevnom avazu govorio o "napretku" Srbije i "zaostajanju" BiH...", i tako aludirajući na uvrede kojih naravno da nije bilo.

Foto: Printskrin

 

 

Sada je još jednom dokazano, i svima potpuno jasno da zapravo propagatore rezolucije u Sarajevu i njihove pajtose u Beogradu vezuju goli interesi, a ne nikakva briga za bošnjački narod i žrtve!

Udarajući na "Avaz", koji nije ni Vučićev ni srpski medij, ali jeste fer i objektivan, "Slobodna Bosna" je pokazala da je sve ovo deo veće igre kako bi se, rušenjem Vučića, srušili ne samo Srbija, već i svaka slobodna i normalna saradnja i suživot, međusobna podrška i ekonomski uspeh i Srba i Bošnjaka i BiH i Srbije.

Dakle, cilj je jasan - srušiti sve normalno na Balkanu, sve ono o čemu je upravo  Vučić  govorio  baš u sarajevskom Avazu

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija