• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2024

11:54

(VIDEO) DOKTOR MILIĆ BI DA BUDE VICKAST! Pogledajte kako izgleda školski primer izbegavanja odgovora na krucijalna pitanja!

printscreen

Politika

(VIDEO) DOKTOR MILIĆ BI DA BUDE VICKAST! Pogledajte kako izgleda školski primer izbegavanja odgovora na krucijalna pitanja!

Podeli vest

Umesto da jasno odgovori na vrlo konkretna i nedvosmislena pitanja o svojoj imovini, najnovija zvezda opozociji doktor Dragan Milić iz Niša pokušao je da bude vickast.

Konkretna pitanja glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića ostala su bez odgovora pošto doktor Dragan Milić nije odgovorio ni na jedno od njih, iako je baš to pitan u jednoj emisiji koja se emituje na Jutjubu.

- Ja sam osoba koja je dobro situirana zahvaljujući i mojoj porodici. Moj otac je bio jedini ortoped u Prokuplju koji je radio 40, 50 godina. Kupio je neke stanove, daleko od toga što se priča... Nikakvu vilu od miliona evra... - rekao je Milić, da bi potom pokušao jako ozbiljna pitanja da prevede u domen satire.

Imam veliko imanje koje sam nedavno uzeo, to je nekih 50 hektara na Mesecu i to na tamnoj strani Meseca - naveo je Milić, što je školski primer izbegavanja da se odgovori na konkretna pitanja.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku.

Podsetimo, glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pozvao je doktora Dragana Milića iz grupe građana "doktor Dragan Milić" da bude gost televizije Informer i da odgovori na nekoliko pitanja.

Pitanja koja je Vučićević postavio doktoru Miliću i na koja se očekuju odgovori su:

1. Da li je istina da imate stan i dve garaže u K distriktu na Dorćolu koje ste platili 500.000 evra nedavno?

2. Da li je istina da imate još jedan stan na Dunavskom keju u Zemunu?

3. Da li je istina da imate i stan na keju na Nišu, i još jedan stan u Nišu od 80 kvadrata?

4. Da li je tačno da gradite vilu od 760 kvadratnih metara neto na 11 ari placa na brdu iznad Niša koje se popularno zove "Bevrli hils", a da je vila procenjena u izgradnji na milion evra?

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija