• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.06.2024

21:16

Ćuta razvalio Ponoša! NATO general govorio o litijumu, pa dobio "šamar realnosti": Sporazum sa Rio Tintom napravili su predstavnici bivše vlasti (VIDEO)

Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Ćuta razvalio Ponoša! NATO general govorio o litijumu, pa dobio "šamar realnosti": Sporazum sa Rio Tintom napravili su predstavnici bivše vlasti (VIDEO)

Podeli vest

Zdravko Ponoš, omiljeni NATO general tokom gostovanja na tajkunskoj N1 pokušao je da predstavi litijum kao nešto štetno po našu zemlju, a onda je dobio "šamar realnosti" i to od lažnog ekologa Aleksandra Jovanovića Ćute.

Naime, Ponoš je ujedno napao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, rekavši kako se on "ponaša kao PR Rio Tinta".

- Kopanje litijuma ne može da bude i bezbedno i isplativo i zato Rio Tinto toliko navaljuje da kopa u Srbiji. Zato smo mi za taj protest u Loznici i ne smemo da dozvolimo da se taj projekat dogodi! Vučić nam je pre neko veče servirao bele bubrege umesto bubrega, odnosno objašnjavao da ćemo dobiti blagostanje od litijuma! On se ponaša kao PR Rio Tinta! - rekao je Ponoš.

Zatim je usledio šok u studio, ni manje, ni više nego lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta podsetio je Ponoša na jednu jako bitnu činjenicu. Da je Rio Tinto u Srbiju dovela bivša vlast, u kojoj je bio i Ponoš.

- Ono što je Vučić u pravu, projekat Rio Tinto, mini hidrocentrale...su nasleđeni projekti i to je problem opozicije jer su sporazum sa Rio Tintom napravili predstavnici bivše vlasti! Reke u cevi su krenuli da guraju predstavnici bivše vlasti! - rekao je Ćuta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija