• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2024

07:31

Tramp o globalnom ratu govori identično kao Vučić! Predsednik Srbije na ovo upozorava mesecima unazad

Reuters/EPA

Politika

Tramp o globalnom ratu govori identično kao Vučić! Predsednik Srbije na ovo upozorava mesecima unazad

Podeli vest

U Atlanti je održana prva debata predsedničkih kandidata u SAD, aktuelnog predsednika, demokrate Džozefa Bajdena (81) i bivšeg predsednika, republikanca Donalda Trampa (78), a tom prilikom sam Tramp istakao je gotovo identičnu stvar kao nedavno predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Mi smo trećem svetskom ratu bliže nego što iko može da zamisli - kazao je Tramp tokom debate.

Vučić je po izbijanju sukoba u Ukrajini predvideo kako će se situacija razvijati i upozoravao šta će se dogoditi.

- Plašim se da svet ide u najtežem pravcu, i to uzmite sa velikom ozbiljnošću. Ja stojim na brdu, i imam kontakte sa svima u svetu. Suština je u tome da se plašim da ćemo da se suočiti sa najtežom situacijom ne samo u 21. veku, ako ne i težom od Drugog svetskog rata- rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u maju tokom gostovanja u "Ćirilici".

Foto: Reuters

 

Takođe, predsednik Srbije je juče je upozorio da se svet polako približava velikom sukobu i istakao da je važno da se države spreme za očuvanje mira. On je naglasio da je neophodno da se radi na jačanju ekonomije i čuvanju finansijskih resursa kako bi se sačuvao mir u svetu.

Podsetimo, deo intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića za švajcarski "Veltvohe", u kom upozorava da je se svet kreće ka katastrofi, podelio je nemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na mreži Iks, a objava je za kratko vreme imala dostigla 2,3 miliona pregleda.

- Ostalo je tri do četiri meseca do Velikog praska. To je i moja procena. Slušajte predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cenu - napisao je on.

Više o rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o budućnosti sveta pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija