• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2024

15:00

Nosite ga kući! Čanak dobio nagradu za pljuvanje Srba i Srbije!

Zoran Sinko

Politika

Nosite ga kući! Čanak dobio nagradu za pljuvanje Srba i Srbije!

Podeli vest

Nekadašnji predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dobio je priznanje "Počasni građanin Tuzle" u Bosni i Hercegovini, čini se, kao nagradu za višegodišnje pljuvanje Srbije i Srba.

Čanak je priznanje dobio povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercergovine, 1. marta.

Podsetimo, Liga socijaldemokrata Vojvodine i njen doskorašnji lider Nenad Čanak godinama pljuju Srbiju i Srbe. Samo jedan od primera je i taj što više od 20 godina zagovaraju politiku da je u Srebrenici počinjen genocid.

Pretio Srbima šiptarskim oružjem

Čanak je nedavno objavio na društvenoj mreži "Iks" zabrinjavajuću poruku, u kojoj preti Srbima, i to pozirajući sa šiptarskim oružjem džavelini.

''Imao sam u Ukrajini priliku da vidim kako izgleda tenk posle susreta sa Javelinom. A imao priliku i da naučim kako se rukuje njome. Obuka za korišćenje se može obaviti za pola sata. Ako (kada?) u Prištinu stignu Javeline, mnogo toga se trenutno menja'', napisao je Čanak na mreži Iks.

Foto: printscreen

 

"Episkopima i vladikama SPC su ruke krvave do lakata i treba im suditi za ratne zločine"

Čanak se u maju prošle godine pridružio vođama protesta u Beogradu.

- Dva zla na jednoj slici. A između njih, mašnica podrške terorističkom ruZZkom Putistanu, ubijanju ljudi, okupaciji tuđe zemlje, kidnapovanju dece... Krvave im ruke do pojasa. A samo je jednom presuđeno za ratne zločine. Na drugome je pravda (za sada) posustala... - napisao je Čanak.

Foto: Printscreen

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija