• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.07.2024

09:30

Hrvatski poslanik besan na Vučića! Naziva ga "četnikom" jer ne dozvoljava da se zaboravi na ustaške zločine počinjene nad Srbima (VIDEO)

Reuters/video printscreen

Politika

Hrvatski poslanik besan na Vučića! Naziva ga "četnikom" jer ne dozvoljava da se zaboravi na ustaške zločine počinjene nad Srbima (VIDEO)

Podeli vest

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj udario je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što srpski predsednik svakodnevno podseća na ustaške zločine počinjene nad Srbima.

Naime, Bulj je izutetno ljut zbog izglasavanja Rezolucije o genocidu u Jasenovcu, pa je zatražio da svi koji su glasali "za" budu proglašeni nepoželjnim u Hrvatskoj.

On je u svom obraćanju potom Vučića nazvao "četnikom", a potom neosnovano okrivio srpskog predsednika da pokušava od Crne Gore da napravi pašaluk.

- Jer Crna Gora ne sme biti pašaluk četnika  Alekandra Vučića. U Crnoj Gori ima još čojstva, to je pokazalo 40 zastupnika. Ja ih pozivam da posete našu Hrvatsku, da dođu kod mene u Sinj, na Sinjsku alku jer njihovo čojstvo i slobodarski duh u Crnoj Gori ne sme umreti - zavapio je Bulj, otvoreno iskazujući bes prema šefu srpske države koji brani svoj narod, a podseća na sva zlodela koja su mu učinjena od logora Jasenovac, pa sve do zločinačke operacije "Oluja" u kome je ubijan i proteran.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija